Miért néznek le minket az anyukák a származásom miatt?
Nem tudom miért ilyenek.
Azt látom hogy választékosan beszélsz és helyesen irsz ami nem utal semmilyen származási sajátosságra.
Én nem vagyok a szomszéd tipus és biztos hogy nem szaladnék el.
Talán kellene egy alkalom ahol megismerhetnének és fel lehetne oldani a gátlásukat és a beidegződött képzeteket.
Véletlenül elküldtem.
HA van klubház v. ilyesmi rendezzetek szlovák ételekből estet meg román ételeket roma ételeket a nigériaiak is főzhetnének arra talán eljönnének a szomszédok az utcabeliek is.
Hmm???
Szia!
Sajnos a magyar emberek nagy százaléka hatalmas előítélettel van a romák felé. Ezt nem is csodálom, hiszen már én is. Régebben mindig én "veszekedtem" az emberekkel, hogy márpedig a romák is jó emberek, meg olyanok, mint mi, stb. Aztán szépen az évek alatt rájöttem, hogy sajnos nem. Nagyon nem. Ha az utcán romák mellett megyek el, félek. Itt nálunk, a város szívébe nem szívesen megyek, mert mindenhol romák árulják a gagyi cuccaikat, és nem tudok úgy elmenni, hogy ne szólítsanak meg, és mikor közlöm, hogy nem veszek semmit, káromkodnak... Pedig nagyon szerettem a városközpontot. És lassan az egész várost ellepik. Az országban lincselik a magyarokat, magyar tanárokat vernek, és hadd ne soroljam tovább. Mindezek mellett megszakad a szívem Értetek, csodálatos, gondos, tiszta roma anyukákért, hogy a "fajtátok" miatt nem találtok társaságot, vagy legalábbis nagyon nehezen. Sajnos meg kell értened, hogy rettenetesen elmérgesedett a magyar-cigány kapcsolat, és erről nem mi, magyarok tehetünk, hiszen az arra hajlamos cigányok, szinte ingyen élnek, míg a magyar éhen hal jóformán. Szóval mégegyszer mondom, nagyon sajnállak, rossz lehet, hogy nem állnak szóba Veled, de ez ellen lassan már nem lehet mit tenni...
Előző vagyok,és az előttem hozzászólónak:
Lehet hogy már félsz a romáktól,de mint ahogy magyarban,úgy romák között is vannak társadalmi különbségek.Úgy gondolom a kérdező nem azok közé tartozik,akik pénzért pottyantják gyerekeiket,nem törődnek velük,lopnak,betörnek.Magyarban is van ilyen,és én sem tartozok azok közé a magyarok közé,akik betörnek,vagy nem törődnek gyerekeikkel,örökbe adják pl...ragozhatnám,a lényeg hogy esélyt kell adni embertársainknak.Rossz lehet így élni,ráadásul idegenben!
1-2. vagyok
engem is loptak meg roma osztálytársaim a suliban de később lettek roma kolleganőim és tudni kell nem általánositani.
Valóban igaz az is hogy van aki külsőre szép meg magyarnak néz ki de nem lehet vele leállni beszélgetni mert alpári és az ember szégyenl vele kimozdulni.
Szóval remélem jó vége lesz.
Mióta ilyenek mióta laktok ott és viselkednek úgy? lehet hogy idő kell nekik de ha már több éve igy van akkor nem sok remény van...
De ne add fel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!