Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek le minket?

Miért néznek le minket?

Figyelt kérdés
5 gyerekünk van.Zsófi(15),Barnabás(13),Ákos(9),Léna(7),Simon(2).Nem járunk szakadt,piszkos ruhákba,ápoltak vagyunk,ha kell egy gyereknek egy hónapban 3 cipőt is veszünk,ha elszakadt,tropára ment.Ehhez képest a nagylányomat a gimiben úgy lenézik,hogy sírva jön haza. Fiamat kitagadják,mert egy iskolába járnak az Ákossal és a Lénával,ezért hazahozza őket.A kis Simonkámat a gondozónénik szidják össze-vissza,hogy na ez a Puskás(családnevünk) gyerek is idejár úgy,mint a többi.(Minden gyerekünk ebbe a bölcsibe járt.)Szegényemet rángatják össze-vissza.Ezt onnan tudom,hogy amikor mentem érte,akkor láttam,hallottam,hogy mondták,hogy na a te anyád is megérkezett,és arrébb lökték,hogy fussál anyádhoz és menjetek haza minél előbb.Úgy sírt:( Miért hiszi mindenki azt,hogy egy szakasztott család vagyunk?Egy anyuka a bölcsibe azt mondta nekem "viccesen":Te is aztán szülöd halomra a gyerekeidet! Ez is nagyon fájt:( Mit tegyek,hogy befogadják a gyerekeimet,és ne nézzék le őket,csak mert nagycsaládosak?:(

2012. jún. 14. 15:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
60%

Hogy érthetőbb legyen? Tudod, itt nem hülyék az emberek. Általában megértjük azt, hogy van 2 lányom, 3 fiam.

Azért kérdeztem, mert aki hazudik, az általában nagyon részletekbe menően ír le dolgokat, ahogy egy őszinte ember nem tenné. Lásd a több ezer kérdést, amiben azt írja X kérdező, hogy "anyukám", nem kell leírnia, hogy anyukám, Horváth Józsefné, született Kis Rózsa, mert nem vagyunk hülyék.

Ha mindenkivel úgy beszélsz, mintha az idióta lenne, lehet, hogy a gyerekeid eltanulták tőled, és ezért "nézik le" őket. Kétlem, hogy azért, mert sokan vannak tesók.

2012. jún. 14. 15:48
 12/28 anonim ***** válasza:
58%
Megnyugtatok mindenkit. Ez nem kamukérdés.
2012. jún. 14. 15:51
 13/28 A kérdező kommentje:
Miért pontozzátok le a válaszokat?
2012. jún. 14. 15:52
 14/28 anonim ***** válasza:
62%
Nem mondtam, hogy kamu - bár visszaolvasva így jött le - , csak az egész kérdés nagyon bután van megfogalmazva, mintha egy kisgyerek írta volna. És nem azt mondom, hogy kisgyerek írta, csak egy nem annyira okos felnőtt.
2012. jún. 14. 15:53
 15/28 anonim ***** válasza:
69%

Tény, hogy nem túl szabatos a fogalmazás. Se füle-se farka, a sok lényegtelen részlet között elveszik a valódi mondanivaló.

Nem lehet, hogy a gyerekek se túl okosak és ezért válnak céltáblává?

2012. jún. 14. 15:56
 16/28 anonim ***** válasza:
80%

szia:)

nagyon csúnya dolog, ha ilyenek az emberek:(

annyit tudok mondani, hogy az a legfontosabb, amit te gondolsz, és tudod hogy értékesek a gyermekeid:) ha még jobban elmérgesedik a dolog, talán vhol másik városban lenne érdemes kezdeni, ahol nincsenek ismerősök, persze attól függ mennyire tudnátok újrakezdeni...vagy nem tudom...

nagyon sajnálom a gyerekeidet, sok ember nem is tudja, milyen fájdalmat okoz a lenézéssel, és mekkora sebet hagy maga után:(

semmiképpen ne hagyd, hogy eltiporjanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mert nem érdemlik meg...bíztassátok egymást a gyerekekkel, hogy számíthattok egymásra, ez a legfontosabb:)

nem is tudom mit írhatnék még...:(

sok sikert kívánok!

2012. jún. 14. 16:00
 17/28 anonim ***** válasza:
95%

Ezt nem hiszem el! A barátnőmnek még négy testvére mindannyian egy suliba jártak (általánosban) és korban igencsak közel állnak egymáshoz. Egyiket sem bántották.

Nem hiszem el hogy ez a kérdés igaz, pláne hogy egy szülő nem írná ki a gyermekei teljes nevét egy anonim oldalon.

2012. jún. 14. 16:01
 18/28 anonim ***** válasza:
98%
Elég furcsa dolgokat írsz. A lányomnak 4 gyereke van, de soha, sehol nem kapott elmarasztaló, bántó megjegyzést, ellenkezőjét annál inkább: mindenhol dicsérik őket, hogy jól neveltek, segítőkészek, okosak. Talán azoknak van igazuk, akik a gyerekek viselkedését tartják problémásnak. Olyankor sajnos előkerül minden negatív dolog. Ilyen megközelítésben értékeld az irányotokba való megjegyzéseket.
2012. jún. 14. 16:01
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, hogy nem sok ember olvassa a kérdésed, te tényleg ne írd már ki szegények nevét, korral és családi névvel! Egyébként sajnálom az esetet. Én ilyenről nem hallottam, hogy valakit azért piszkálnak mert, több testvére van.
2012. jún. 14. 16:02
 20/28 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, a gyerekek vércsoportja és személyi száma, valamint a családi hitelkártya PIN kódja kimaradt a kérdésből! Pótold kérlek!
2012. jún. 14. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!