Miért néznek le minket?
Hogy érthetőbb legyen? Tudod, itt nem hülyék az emberek. Általában megértjük azt, hogy van 2 lányom, 3 fiam.
Azért kérdeztem, mert aki hazudik, az általában nagyon részletekbe menően ír le dolgokat, ahogy egy őszinte ember nem tenné. Lásd a több ezer kérdést, amiben azt írja X kérdező, hogy "anyukám", nem kell leírnia, hogy anyukám, Horváth Józsefné, született Kis Rózsa, mert nem vagyunk hülyék.
Ha mindenkivel úgy beszélsz, mintha az idióta lenne, lehet, hogy a gyerekeid eltanulták tőled, és ezért "nézik le" őket. Kétlem, hogy azért, mert sokan vannak tesók.
Tény, hogy nem túl szabatos a fogalmazás. Se füle-se farka, a sok lényegtelen részlet között elveszik a valódi mondanivaló.
Nem lehet, hogy a gyerekek se túl okosak és ezért válnak céltáblává?
szia:)
nagyon csúnya dolog, ha ilyenek az emberek:(
annyit tudok mondani, hogy az a legfontosabb, amit te gondolsz, és tudod hogy értékesek a gyermekeid:) ha még jobban elmérgesedik a dolog, talán vhol másik városban lenne érdemes kezdeni, ahol nincsenek ismerősök, persze attól függ mennyire tudnátok újrakezdeni...vagy nem tudom...
nagyon sajnálom a gyerekeidet, sok ember nem is tudja, milyen fájdalmat okoz a lenézéssel, és mekkora sebet hagy maga után:(
semmiképpen ne hagyd, hogy eltiporjanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mert nem érdemlik meg...bíztassátok egymást a gyerekekkel, hogy számíthattok egymásra, ez a legfontosabb:)
nem is tudom mit írhatnék még...:(
sok sikert kívánok!
Ezt nem hiszem el! A barátnőmnek még négy testvére mindannyian egy suliba jártak (általánosban) és korban igencsak közel állnak egymáshoz. Egyiket sem bántották.
Nem hiszem el hogy ez a kérdés igaz, pláne hogy egy szülő nem írná ki a gyermekei teljes nevét egy anonim oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!