Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 2 lábon járó vidámparknak néznek minket, akiknek életbiztositassal rendelkeznek?
Figyelt kérdés
Férfiakat2012. jan. 9. 05:19
1/9 *Tündérke* válasza:
csak a nők kb. 80%-a... keresgess tovább ;)
3/9 anonim válasza:
Nem vágom ezt a vidámpark meg életbiztosítás dolgot. Valaki elmagyarosítaná?
4/9 anonim válasza:
Hat muszaj a not szorakoztatni, mert ha nem erzi jol magat veled akkor buktad.
5/9 anonim válasza:
Ja és még belépőt sem akarnak fizetni. A szemetek.
6/9 anonim válasza:
De jó még egy "férfi" aki itt sajnáltatja magát és hülyének nézi a nőket mert nem jönnek össze a dolgai. Ne másokban keress hibát, hanem magadban -.-
Először is nem minden nő ugyanolyan, szóval csak rajtad függ, milyen lányokat kergetsz...ha neked ez kell akk sirasd magad ahelyett hogy egy normálisabb után néznél
7/9 anonim válasza:
Én nem nézem annak a párom... A nők nem tömeg gyártott cikkek, hogy így általánosíts, és elítéld őket, mert ők is EMBEREK, mint te. Igaza van az előttem szólónak, te akarsz mindig olyan lánnyal lenni, aki kihasznál.
8/9 anonim válasza:
CSak a szokásos benned van a hiba, rossz helyen keresgéltél, ne általánosíts és nem ilyen vagyok című közhely parádé.
9/9 anonim válasza:
Jaj utolsó, mert a nők mind rosszak, romlottak, a férfiak meg szentek közhelyből nincs eleged? Szerintem aki így gondolja az totál hülye és nem érdemel olyan barátnőt, aki szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!