Miért néznek le minket?
És, ha rosszak a gyerekek akkor mi van? Egy óvónő/tanárnő, ezt tudja, vállalta. jó, nyilván nem az ő feladatuk megnevelni a gyereket. De ahogy bánnak a gyerekkel az túlzás és egyben felháborító!
Mindenkinek egyéni döntése, hogy hány gyereket vállal, ebben egy ismeretlennek nincs beleszólása.
szerintem iskola/óvoda váltás jól jönne, főleg a nagy lányka, aki sírva megy haza, biztos nem kellemes neki oda járni.
Ne foglalkozzatok más emberek rosszindulatú megjegyzésein, a saját butaságukat mutatják vele!
A gyerekek életkora alapján legalább három különböző intézményről és pedagógusi karról van szó. Azért az furcsa, hogy mindenhol "hülyék a pedagógusok".
Off: a Puskás Simon néven elcsodálkoztam. Megpróbáltam kimondani és nem igazán sikerült a két S betű találkozása miatt.
A Barnabás viszont szépen cseng a vezetéknévvel.
Nem lehet esetleg hogy csak ti látjátok ilyen tragikusnak a helyzetet?Sértésnek veszitek azt, amit nem is annak szánnak?
Azt tudom mondani, irasd át akkor másik intézménybe a gyerekeket, ha a jelenlegi nem szimpatikus, talán ott jobban meg lesznek becsülve.Hidd el, olyan nincs, hogy mindenhol lenéznek titeket.Persze, előfordulnak ilyen idióták tény, de vannak normális emberek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!