Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek le minket?

Miért néznek le minket?

Figyelt kérdés
5 gyerekünk van.Zsófi(15),Barnabás(13),Ákos(9),Léna(7),Simon(2).Nem járunk szakadt,piszkos ruhákba,ápoltak vagyunk,ha kell egy gyereknek egy hónapban 3 cipőt is veszünk,ha elszakadt,tropára ment.Ehhez képest a nagylányomat a gimiben úgy lenézik,hogy sírva jön haza. Fiamat kitagadják,mert egy iskolába járnak az Ákossal és a Lénával,ezért hazahozza őket.A kis Simonkámat a gondozónénik szidják össze-vissza,hogy na ez a Puskás(családnevünk) gyerek is idejár úgy,mint a többi.(Minden gyerekünk ebbe a bölcsibe járt.)Szegényemet rángatják össze-vissza.Ezt onnan tudom,hogy amikor mentem érte,akkor láttam,hallottam,hogy mondták,hogy na a te anyád is megérkezett,és arrébb lökték,hogy fussál anyádhoz és menjetek haza minél előbb.Úgy sírt:( Miért hiszi mindenki azt,hogy egy szakasztott család vagyunk?Egy anyuka a bölcsibe azt mondta nekem "viccesen":Te is aztán szülöd halomra a gyerekeidet! Ez is nagyon fájt:( Mit tegyek,hogy befogadják a gyerekeimet,és ne nézzék le őket,csak mert nagycsaládosak?:(

2012. jún. 14. 15:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem a nevek kamuk,itt egy cigány családról van szó!
2012. jún. 14. 16:13
 22/28 anonim ***** válasza:
69%

És, ha rosszak a gyerekek akkor mi van? Egy óvónő/tanárnő, ezt tudja, vállalta. jó, nyilván nem az ő feladatuk megnevelni a gyereket. De ahogy bánnak a gyerekkel az túlzás és egyben felháborító!

Mindenkinek egyéni döntése, hogy hány gyereket vállal, ebben egy ismeretlennek nincs beleszólása.

szerintem iskola/óvoda váltás jól jönne, főleg a nagy lányka, aki sírva megy haza, biztos nem kellemes neki oda járni.

Ne foglalkozzatok más emberek rosszindulatú megjegyzésein, a saját butaságukat mutatják vele!

2012. jún. 14. 16:37
 23/28 anonim ***** válasza:
67%

A gyerekek életkora alapján legalább három különböző intézményről és pedagógusi karról van szó. Azért az furcsa, hogy mindenhol "hülyék a pedagógusok".

Off: a Puskás Simon néven elcsodálkoztam. Megpróbáltam kimondani és nem igazán sikerült a két S betű találkozása miatt.

A Barnabás viszont szépen cseng a vezetéknévvel.

2012. jún. 14. 17:28
 24/28 anonim ***** válasza:
86%
Cöhh egy újabb Weasley ivadék! :)
2012. jún. 14. 17:39
 25/28 anonim ***** válasza:
33%
Wesley :D LOL ez k.rva jó :DD
2012. jún. 14. 17:42
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Az én általános iskolai legjobb barátnőmék 6an tesók, ő a legkisebb, és a két legfiatalabb bátyja közt és közte 1-1-1 év különbség van, egy suliba jártak mind, és soha senki nem bántotta őket, sőt a fiúk voltak az amolyan társaság középpontjai. A családomban is van 5 gyerekes anyuka, ahol a 3 kicsi szintén egy helyre jár, őket is nagyon szereti mindenki. Akkor: gimiben szintén volt egy évfolyamtársam, akinek azóta megszületett a 4. tesója is, na őt aztán nagyon szerette mindenki. És tudnék még példákat írni. Nem hiszem el, hogy azért viselkednek így a gyerekeddel, mert 5-en vannak testvérek. Vannak rossz pedagógusok, akik lekezelőek egy-egy gyerekkel, velem is megesett, hogy ok nélkül szemétkedett az osztályfőnököm, mindenkinek feltűnt. Na de azt erősnek tartom, hogy mindegyik gyereked utálják...
2012. jún. 14. 19:40
 27/28 anonim ***** válasza:
73%

Nem lehet esetleg hogy csak ti látjátok ilyen tragikusnak a helyzetet?Sértésnek veszitek azt, amit nem is annak szánnak?

Azt tudom mondani, irasd át akkor másik intézménybe a gyerekeket, ha a jelenlegi nem szimpatikus, talán ott jobban meg lesznek becsülve.Hidd el, olyan nincs, hogy mindenhol lenéznek titeket.Persze, előfordulnak ilyen idióták tény, de vannak normális emberek is.

2012. jún. 15. 09:41
 28/28 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem, hogy neked és férjednek van munkátok vagy esetleg munkanélküli segélyből éltek?
2012. jún. 16. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!