Hogy barátkozzak meg az érzéssel hogy nem szeret? (családtag)
Figyelt kérdés
Fáj és azt érzem hogy én nem vagyok elég jó neki. Tudom hogy nem így van. Nincs olyan hogy valakit ezért és azért szeretek, mert az nem szeretet. Mégis hogy dolgozzam fel hogy nem lehetek elég jó sosem hogy szeressen, mert nem ezen múlik.2012. jún. 14. 13:16
2/3 anonim válasza:
Ne azért legyél elég jó, hogy másoknak megfelelj, hanem azért, hogy magadnak megfelelj. Mindenkinek mások az igényeik, mindenkinek sose fogsz tudni megfelelni, akármennyire is akarsz. Egyszerűen fogadd el,hogy te ilyen vagy, ha valami zavar magadban azon változtass, de sose azért hogy másnak megfelelj, azért változtass mert téged zavar, és magadnak akarsz jobban megfelelni.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem akarok megfelelni, nem akakrok más lenni.
A kérdés hogyan dolgozzam fel? Rendben hogy elfogdom és tudom, de más érezni és más feldolgozva érezni. Van erre valami technika, gyakorlat...?
2012. jún. 14. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!