Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ha valamelyik...

Ti mit szólnátok ha valamelyik családtag kutakodna a szekrényetekben?

Figyelt kérdés
Nemrég azt vettem észre hogy a szekrényemben néhány ruha másként van mint ahogy hagytam + a ballagási tarisznyám ami ki van akasztva fel volt hajtva. Megkérdeztem az anyósomat hogy ő keresett-e valamit, és tagadta. Aztán ma is szóbajött, és azt mondta hogy csak XY dolgot keresett. Nem mondom hogy bármi "olyan" dolgot találhatott volna, de nem szeretem ha belenéznek a szekrényembe. Más is így van vele?
2012. máj. 10. 23:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Te már anyósodéknál laksz?
2012. máj. 10. 23:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem, külön lakunk. Csak átjött, és egyedül volt hagyva a lakásban.
2012. máj. 10. 23:38
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Akkor is durva lenne, ha együtt laknátok. Tegyél lakatot a szekrény fogantyúira, majd csak leesik, hogy semmihez semmi köze.
2012. máj. 10. 23:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, értem. Végül is mindegy, ha együtt laktok, ha nem, kutakodni nem szép dolog. Én simán megmondanám neki, hogy észrevettem, hogy kutatott.
2012. máj. 10. 23:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván mindenkinek megvan az a privát szférája, amibe nem szereti, ha illetéktelenek belemásznak.

Anyám éveken keresztül kutatott a fiókjaimban. Ezt onnan vettem észre, h mondjuk félig kihúzva hagytam, mire hazaértem, be volt tolva, vagy valami máshogy volt elrendezve. Miután mindent megtalált, amit valószínűleg keresett (óvszer, fogamzásgátló), abbahagyta. Igazából nem beszéltünk soha ilyen témákról, még a szexuális felvilágosítást is csak igen puritán módon, egy mondattal rendezte le, szóval gondolom kíváncsi volt, h "hol tartok".

Ha rákérdeztem, h keresett -e vmit, mindig azt mondta, h bent sem járt a szobámban. Akkor baromira bosszantott, de nem tudtam mit tenni ellene.

2012. máj. 10. 23:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam anyu kutakodik folyton... De már olyan szinten idegesít, hogy az leírhatatlan... Ha suliba vagyok és nem dolgozik, akkor is folyton bemászkál a szobámba, a könyveim között turkál, a naptáram is mindig el van lapozgatva... Minden egyes mm különbséget észre veszek, ha rákérdezek mit csinált a szobámba, "Ő semmit. Rendet rakott. Hagyjam békén. " Azóta minden fontos cuccot magamnál hordok......
2012. máj. 10. 23:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem konkrétan még a leveleimet is felbontották...Onnantól kezdve mindenhová magammal vittem a naplómat, hogy ne olvasson bele...Átnézte a táskáimat, mindent...Semmi magánéletem nem lehetett soha, pedig nem adtam rá okot, hogy így viselkedjen velem...
2012. máj. 11. 00:46
 8/11 anonim ***** válasza:
00:46 vagyok, anyám csinálta ezt.
2012. máj. 11. 00:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Akiknek ennyire kutat az anyukájuk, árulja már el, hogy mit keres??? 41 múltam, Én még életemben nem kutattam, de eszembe sem jutott.
2012. máj. 11. 01:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a mamámnál lakok és ő ilyen. Onnan tudom ,hogy a szekrénybe járt, hogy látványos rend van :D

Engem speciel nem zavar, mert megszoktam, de azt elég idegesítő ha pont emiatt nem találok valamit.

2012. máj. 11. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!