Ti mit szólnátok ha valamelyik családtag kutakodna a szekrényetekben?
Nyilván mindenkinek megvan az a privát szférája, amibe nem szereti, ha illetéktelenek belemásznak.
Anyám éveken keresztül kutatott a fiókjaimban. Ezt onnan vettem észre, h mondjuk félig kihúzva hagytam, mire hazaértem, be volt tolva, vagy valami máshogy volt elrendezve. Miután mindent megtalált, amit valószínűleg keresett (óvszer, fogamzásgátló), abbahagyta. Igazából nem beszéltünk soha ilyen témákról, még a szexuális felvilágosítást is csak igen puritán módon, egy mondattal rendezte le, szóval gondolom kíváncsi volt, h "hol tartok".
Ha rákérdeztem, h keresett -e vmit, mindig azt mondta, h bent sem járt a szobámban. Akkor baromira bosszantott, de nem tudtam mit tenni ellene.
Én a mamámnál lakok és ő ilyen. Onnan tudom ,hogy a szekrénybe járt, hogy látványos rend van :D
Engem speciel nem zavar, mert megszoktam, de azt elég idegesítő ha pont emiatt nem találok valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!