Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ha valamelyik...

Ti mit szólnátok ha valamelyik családtag kutakodna a szekrényetekben?

Figyelt kérdés
Nemrég azt vettem észre hogy a szekrényemben néhány ruha másként van mint ahogy hagytam + a ballagási tarisznyám ami ki van akasztva fel volt hajtva. Megkérdeztem az anyósomat hogy ő keresett-e valamit, és tagadta. Aztán ma is szóbajött, és azt mondta hogy csak XY dolgot keresett. Nem mondom hogy bármi "olyan" dolgot találhatott volna, de nem szeretem ha belenéznek a szekrényembe. Más is így van vele?
2012. máj. 10. 23:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
9,es: Anyu leveleket (amit órán beszélgetünk bnőkkel), megnézi a pénzem, hogy mennyit költöttem, cigizek, fűvezek meg mit tudom én mit csinálok arra keres bizonyítékot... Megnézi a füzeteimet hogy hogyan vezetem és utánna megmondja milyen trehány vagyok és a naplómat amit azóta dugdosok..
2012. jún. 26. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!