Mit csinálsz ha van egy teljes szabad hétvégéd?
Figyelt kérdés
barátom nincs, nemrég hagyott el, mivel most költöztem barátaim sem nagyon vannak Nem akarok egész nap itthon ülni, tévézni, aludni...Fogalmam sincs mit csináljak, amitől jobban érezném magam, nem ilyen szerencsétlen magányos valakinek... :S
20L
2012. jún. 15. 23:47
11/13 Shaddark válasza:
Próbálj minél több ismerősre szert tenni és megoldódik magától idővel. Az ilyen buli pl. jó alkalom lehet talán ismerkedni. Legközelebb menj el, ez a hétvége már így járt :)
12/13 A kérdező kommentje:
én ezeket a bulikat nem tartom ismerkedős helynek. voltam már többen de általában jó esetben ha elbeszélgettünk egy kicsit, a táncot élveztem de lehetőség ismerkedni nem volt és a társaság is eléggé más volt, idősebbek 30 körül..:(
2012. jún. 16. 00:36
13/13 Shaddark válasza:
Hát igen, ezek a bulik nem túl jók akkor :(
Valami házibuli szerű kellene neked, ott lehet beszélgetni, szocializálódni ezerrel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!