Te mit tennél a helyemben?
Ahh, próbálkoztam én már a szexi ruhával is. Persze akkor van eredmény, de utána megint nem kezdeményez... Én pedig csak vágynék arra, hogy ő is kezdeményezzen...
Igen, először én is úgy gondoltam, hogy talán a súlygyarapodás miatt nem kíván. Viszont mára még vékonyabb vagyok, mint ahogy terhes lettem, szóval ezzel sem lehet gond... Egyébként teherbe esésem előtt szuper volt a szexuális életünk, ezért is kezdek kikészülni.. Soha nem hittem, hogy a szex hiányától ideges és türelmetlen lehet az ember, de sajna a saját bőrömön tapasztalom, hogy mégis van ilyen... Egyébként amikor megkérdezem tőle, hogy mi a gondja velem, erre értetlenül áll, és mondja, hogy semmi, csak fáradt már este és örül, ha alszik... Már azon gondolkozom, hogy beteg... Általában a pasik jobban kívánják a szexet, mint a nők, nem?
Én hallottam ilyenről és ezzel nem állítom, hogy nálatok is ez van:
Apás szülés után az apa szexuálisan már nem kívánta a feleségét a látvány miatt. Ezt nem tudom másképp megfogalmazni sajnos. Van ilyen.
Másrészt sok férfi elsősorban az anyát és nem a nőt látja szülés után a feleségében.
Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, de úgy gondoltam, hogy nyilván ismervén a párod talán ez a két tény segítségedre lehet a miértekben.
Elmézést ha valaki úgy érezte hogy offoltam
Apás szülés volt, ez igaz. Én is gondoltam erre, és még ezt is megkérdeztem tőle, de azt mondta, hogy egyáltalán nincs ilyenről sem szó. Nem hiszem, hogy hazudna, mert ő tényleg az a típus, aki ilyenekből nem csinál "ügyet".
Az, hogy lenne valakije sem hiszem, mert együtt dolgozunk. Tudom, hogy egy röpke légyottra mindig lehet időt szakítani, de azért vagyok olyan szemfüles (legalábbis így gondolom), hogy azt észrevenném.
A férjem nem kezdeményez már 4éve.Szülés után 9hónapig minden közeledésem elutasitotta.Nem az voltam mint szülés előtt,anya lettem és ezzel nem nagyon tudott mit kezdeni.
Most sem kezdeményez de van sex,igaz úgy ha nyaggatom.
Elválni eszembe sem jutott.2,5éves a gyerköc
Ha ennyire súlyos a helyzet (nem lehet vele beszélni és nem juttok dűlőre), akkor szerintem el kellene mennetek párterápiára. Valami oka biztosan van annak, hogy nem közeledik feléd, de lehet, még ő maga sem tudja. Egy jó szakember felszínre tudja ezt hozni belőle, és meg lehet beszélni.
Tegyetek valamit, különben elfajulnak a dolgok, vagy teljesen beleszürkültök :( Sajnálom, hogy így van, remélem, hamarosan rendbe jöttök.
Ja, és mielőtt a párterápiához folyamodnátok, üljetek le beszélni egymással nagyon komolyan. Mondd el neki őszintén, hogy neked nagyon hiányzik, nagyon szeretnéd, és nem érted, miért nem közeledik. Adjon valami választ. És ha nem tud, akkor mindenképp párterápia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!