Mit tennél? Külföld vagy nem?
Főiskolás vagyok.Olyan szakon vagyok,amit igazából annyira nem szeretek,inkább csak úgy elmegy,nem ez az álmom.
Szívem szerint otthagynám és elmennék külföldi egyetemre tanulni.Nálunk nincs ilyen képzés amit szeretnék,illetve okj-ben van.Viszont külföldön jóval magasabb szinten tanítják és több mindent is csinálhatnak az ott dolgozók mint itt.Pont ezért is vonz inkább külföld.Ez az állatorvosi aszisztens képzés.
Annyi változat megforult már a fejemben,hogy hogyan kéne,mit kéne csinálnom.
Arra is gondoltam,hogy halasztok elmegyek dolgozni,tanulni nyelvet.Arra is,hogy otthagyom végleg a fősulit és leginkább csak a nyelvre koncentrálok.Arra is,hogy befejezem a fősulit és itthon csinálok meg egy okj-t.Közben pedig valamit dolgoznom is kell,különben nem lenne rá pénz.
Anyumnak már felvetetten ezt,erre a válasz,hogy menjél.Szóval nem igazán hiszi,hogy képes lennék erre.A többi ismerősömnek meg megse merném említeni..Hasonló okokból.
Ezért kérdeznélek titeket.Mit csinálnátok?
Ugyanez a szitu velem is..
Ha esetleg úgy döntesz, hogy halasztasz egy évet, és nincs kedved egyedül menni, írj privátot.
Te hány éves vagy, fiú/lány?
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!