Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mit tennél, ha anyud ilyet...

Te mit tennél, ha anyud ilyet mondana, neked?

Figyelt kérdés

elegem van belőled..nem vagy a lányom hagyjál békén..leszarlak..régóta mennek a veszekedéseink..,de ez nálam kiverte a biztosítékot..ő 40éves és 15 vagyok..:S

és elsírtam magamat..és csak annyit mondott,hogy de kényes vagyok..:SS

2012. máj. 15. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Apud?Amint lehet,el kell költözni.
2012. máj. 15. 17:47
 2/10 anonim ***** válasza:
nevelő anyukád?? vagy mért mondta, hogy nem vagy a lánya?
2012. máj. 15. 17:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Apum meg anyum együtt vannak szeretik egymást..elköltözni majd csak 18évesen a barátomhoz..akivel már féléve együtt vagyunk:) Az édesanyám..nem nevelő.
2012. máj. 15. 17:53
 4/10 anonim ***** válasza:

:(

De miért mondta ezt? Csináltál esetleg valami rosszat?

2012. máj. 15. 17:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne alapozz a bizonytalanra. Az h most van fél éve barátod nem jelenti azt h még 3 év múlva is vele leszel. Több éves kapcsolat is tönkremehet. Inkább a saját lábadon próbálj megállni v ha tudsz valami rokont aki befogadna akkor menj oda
2012. máj. 15. 17:59
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

mit tennék?

Hát elgondolkodnék, hogy mégis mi vihet rá egy elvileg normális embert arra, hogy ilyet mondjon a lányának..

Komolyan kifordítja már önmagukból az embereket ez a rohadt világ..

2012. máj. 15. 18:00
 7/10 anonim válasza:

Nekem annak idején az apám mondta,hogy inkább a cigányokra iratja a lakást mint rám.Meg hülye vagyok és felesleges bármit is mondani nekem,meg úgyse érettségizem le (de leérettségiztem),meg nem lesz jogsim,mert ahhoz is hülye vagyok és ad 50e-et ha sikerül (hát röhögve tartottam a markom a pénzért,mert mindenből elsőre átmentem,hiba nélkül).

Anyámmal is rendszeresek voltak a balhék,szintén nagy volt a korkülönbség,úgy mint nálatok,én a lehető legkevesebb időt töltöttem otthon.

Most kb. 4-5 éve javul a helyzet,már nekem is van egy kislányom,őt imádják és azóta tudunk rendesen kommunikálni.

Szerintem erre csak az idő nyújt megoldást,remélem én nem ilyen leszek,sajnos én is elég későn szültem (35 voltam),remélem én majd jobban kijövök a lányommal.

2012. máj. 15. 18:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Szinte nem is tinédzserakit legalább egyszer ki nem tagadnak:D fel se vedd..engem 3x tagadtak ki legalább, ebből 1 karácsony volt..
2012. máj. 15. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Miután nem tudjuk az előzményeket, nem is tudunk erre válaszolni.
2012. máj. 16. 07:56
 10/10 anonim ***** válasza:

Az én anyám durvábbakat mondott. De mindig a körme szakadtáig védett bennünket ha baj volt. Ő ilyen volt, így szeretett minket.

Így kell szeretni. Én is így tettem, aztán megléptem, mikor tudtam. Most már jó sok km választ el minket egymástól, hállllla istennek... :)

2012. máj. 16. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!