Mit csináljak a párom anyjával? Mivel lehetne hatni rá?
A párom viszonylag messze lakik. 120 km-re. Úgy terveztük, hogy lemegyek hozzá holnap, és 1 hétig együtt leszünk. Viszont a szülei csak 1 hete tudták meg, hogy együtt vagyunk, és nem fogadják el, azt mondta szó se lehet róla, hogy menjek. Szüleivel még nem találkoztam, és félek, hogy mi lenne ha lemennék hozzá, nem tudom, hogy megváltozik-e a véleményük ha ott leszek előttünk szemtől szembe. A szüleim nem engedik, hogy ő feljöjjön hozzám, mert még csak 2 hete vagyunk együtt, és nem bízik benne. Viszont annak meg nincs értelme, hogy kifizetek 5000 ft-ot, és aznap már haza is megyek, csak pénz kidobás lenne. Mivel lehetne meggyőzni, hogy had legyünk együtt, illetve szerintetek mit csinálnának, ha ott lennék már előttük szemtől szembe, és ott akarnék maradni? A szülei elég önzőek, egyáltalán nem lehet velük beszélni, mert csak ordítás a válasz mindenre.
18/L párom 19/L
Én megértem őket. Ez nem önzőség, csak egyszerűen nem tudják elfogadni, hogy a lányuk leszbikus. Én sem szívesen gondolnék arra, hogy a lányom a házamban enyeleg egy másik nővel. Amúgy sem tartom túl szerencsésnek, hogy két hét kapcsolat után egy teljes hetet együtt akartok tölteni. Mindennek megvan az ideje. Először randik, aztán hétvégék együtt töltése, majd jöhetnek a heti együttlevések.
Egyébként ha szeretnél együtt maradni ezzel a lánnyal, akkor jobban teszed, ha nem állítasz be egy hétre való ruhával, hogy hello, jöttem lakni, mert a szülei ki is rakhatnak a házukból, ha akarnak, és én se örvendenék kifejezetten, ha a tiltásom ellenére pofátlanul megjelennél.
még mindíg nem értem akkor miért nem jön ő hozzád? fizetsz neki 1 éjszaka hotelt, akkor megismerheti a szüleidet és utána odacuccol a hát hátralevő részére.
Pont ahogy te akarod nála. Na? ez nem megoldás?
Pedig, már bocsi, nem mindenkinek kell elfogadnia a homoszexuálisokat, főleg nem a saját házában. Nyilván idősebb, konzervatívabb emberekről van szó. Nem mindenkinek fér bele minden az értékrendjébe.
Amúgy meg kicsit vidulok itt magamban, mert elég nagy éretlenségről tettetek tanúbizonyságot. :D Hamarabb is végiggondolhattátok volna, hogy mit csináltok ezzel a 120 kilométer távolsággal. Másfelől, gondolom az egy hete mondta meg, hogy jártok, azt jelenti, hogy egy hete közölte, hogy leszbikus. És akkor egy hétre rá meg még ide is jön a "párja"?! Meg még a nagy lóf....t. Mondom mindezt úgy, hogy én magam egyáltalán nem kifogásolom a homoszexuális kapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!