Hogy mondjam el anyának, hogy barátom van?
4 hónapja együtt vagyunk a barátommal,de a szüleim még nem tudják.
Először talán jobb lenne anyának elmondanom,mert ő valamivel megértőbb és az a helyzet,hogy szükségem is lesz a segítségére.Azért,mert a barátommal régen nem olyan volt a viszonyom,mint most.
Osztálytársak vagyunk 8 éve és az első 7 évünk nem volt valami felhőtlen...Bántott fizikailag és lelkileg is majdnem naponta,utáltam suliba járni,mert féltem,hogy ő és a "hódolói" hogy teszik tönkre a napomat és tavaly majdnem
öngyilkos lettem miatta.
De 8.-ban nagyon jóban lettünk,aminek a szüleim már akkor sem örültek,pedig akkor még csak barátok voltunk.
Apa a szüleit sem szereti,mert szerinte minden gazdag szemét és csak ahhoz értenek,hogy hogyan semmizzenek ki másokat.A barátom családja pedig elég gazdag és apa ismeri a szüleit valahonnan és utálja őket.
Az sem segít sokat,hogy a barátom bmx-es és anya szerint az az elmebetegek sportja,mert épeszű ember ilyeneket nem csinál.Meg meséltem neki,hogy a barátomnak a szülei(persze neki úgy mondtam,hogy "az egyik osztálytársam szülei...")építtettek a srácnak egy fedett bmx pályát és ott lesz egy buli a jövő héten és engem is elhívtak.Anya erre csak annyit mondott,hogy nem mehetek,mert nem akarja,hogy jóban legyek velük.Szóval anya sem szereti.
De én viszont már nem akarok többet hazudozni nekik és kicsit ciki,hogy én szinte egész délután a barátoméknál vagyok,de ő csak akkor jöhet hozzánk,amikor senki nincs itthon.
Mit tanácsoltok,hogy mondjam el nekik?
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!