Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ebben a helyzetben...

Mit tehetek ebben a helyzetben? Elveheti a lányomat?

Figyelt kérdés

A párommal 3 éve rossz a kapcsolatunk,sokáig próbáltam helyre hozni de nem ment.Van egy közös kislányunk,6 éves lesz.

Megismertem valakit akivel viszont szeretjük egymást.A párom ezt megtudta és most ott tartunk,hogy haza sem mehetek és el akarja tőlem tiltani a lányom.

Mit tehetek?Mit lehet tenni,hogy minél többször velem lehessen a lányom vagy esetleg,hogy hozzám kerüljön?

Össze költöznék a nővel akivel szeretjük egymást és így szeretnénk magunkhoz venni a lányomat is.egyébként nem tudom lényeges e,de a nőnek akit szeretek neki is van 3 gyermeke,engem ez nem zavar és jó lenne vele lenni.

Egy a baj,mint már írtam a párom fenyeget és a lányommal zsarol.Most választás elé állított és meg kellett mondanom,a nőnek akit szeretek,hogy egy ideig hagyjuk egymást,ne keressen,mert a lányomat kell választanom,ő ezt meg is értette,de nagyon rossz ez így,jobb megoldást szeretnék találni.

Adnátok tippeket mit tegyek?Segítsetek légyszives ötletekkel!

Köszi

2012. jún. 11. 21:53
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

19-es és szinte az összes válaszoló aki azonnal engem hibáztatott.

Nem,nem hirtelen megcsalt,egyszerüen ez van. Most azért mert nem rögtön azzal kezdtem,hogy az párom ezt meg azt csinált?Nem az volt a lényeg,hogy ő mit csinált meg csinál,hanem az,hogy nem működik a kapcsolat,de mivel fenyeget nem tudok véget vetni sem a kapcsolatnak,mert a lányom az életem és őt nem akarom elveszíteni.

Sajnálom,hogy ilyen emberek vannak ezen az oldalon,el tudom képzelni milyenek vagytok ha azonnal letámadtok mindenkit aki ki írja ide a problémáját és megkérdezi a véleményeteket...

Ettől független köszönöm,hogy hozzá szóltatok!

A többi pár normális választ adónak szintén köszönöm a válaszát.Sajnos még mindig nem tudom mit tegyek,valahol az a legjobb ha továbbra is szenvedek ebben a kapcsolatban hisz a lányommal lehetek,de gondolom idővel észre veszi majd,hogy nincs minden rendben és akkor meg neki lesz a rossz...nem tudom.se így nem jó,se úgy :(

Köszönöm a válaszokat mindenkinek még 1x.

2012. jún. 12. 06:01
 22/30 anonim ***** válasza:

Nezd, a lanyod miatt ne maradj ebben a kapcsolatban. Ha beadod a birosagra a gyermekfelugyeletet es a lathatast, hozni fognak valamilyen iteletet, ami egesz biztosan nem az lesz, hogy soha nem lathatod a lanyodat. Tegyuk fol, hogy kethetenkent lathatod, hetvegere elviheted. OK, nem sok, de lehet, hogy ha igy lenne, sokkal jobb lenne a lanyodnak, mint az orokos veszekedesek, visszafojtott indulatok... A vele toltott idot majd jol eltervezed es ha latja rajtad, hogy szereted (marmint a lanyod latja rajtad, hogy szereted ot), nem hinnem, hogy az anyja ellened tudna hangolni. A lathatasra meg oda kell hogy adja, mese nincs, kulonben hatosagi szemellyel menj, koteles kiadni a gyereket.

Amugy meg beszelj a "paroddal", hogy neki miert jo, hogy nem enged el, hiszen o csalt elobb, lathatoan neki sem jo a kapcsolatotok, mondja meg, hogy mit is akar valojaban...

Minden jot neked!

2012. jún. 12. 09:20
 23/30 anonim ***** válasza:

Úristen....mennyire gonoszak vagytok kedves válaszadók (legalábbis a többség)...

figyelj, a bíróság meghatározza a láthatást és a gyerektartást...persze jó sok huzavona után...mivel ugye nincs megegyezés....de jogod van látni a lányod!!! persze így lehet, hogy kevesebbet fogod....:/

2012. jún. 12. 09:23
 24/30 anonim ***** válasza:

"Nem szeretnék mellette szenvedni,csak félek elveszítem a lányom.Tartok attól is,hogy ellenem és a másik nő ellen hangolná a lányomat és ezzel ellehetetlenítené a kapcsolatunkat"

Szerintem amíg nem váltok el és a bíróság vagy ti meg nem egyeztek,hogy kinél maradjon a gyermek,addig felesleges azon aggódnod, hogy ellened fordul a lányod,vagy a nejed...

Valahogy rendezd előbb a körülményeidet,stb. Ha a bíróság látja, hogy tudsz megfelelő környezetet biztosítani a lányodnak,anyagilag és lelkileg,és a feleségedről úgy gondolják,hogy ő képtelen rá,akkor neked ítélik úgyis....

2012. jún. 12. 12:21
 25/30 anonim ***** válasza:
bocsi én se láttam,hogy nem vagytok házasok,ettől függetlenül leírtam a véleményem:) papíron le kell rendezni valahogy.
2012. jún. 12. 12:24
 26/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat.

Sajnos most egyenlőre maradnom kell a jelenlegi párommal.

Mivel nem tudom,hogy alakulnak a dolgok kértem a nőt akivel "viszonyt kezdtem" egy ideig hagyjuk egymást.Hát nem tudom jól tettem e,de mivel neki sem akarok rosszat így amíg el nem dől mi lesz ebből a huzavonából otthon hiába szeretem őt úgy érzem kihasználnám és féltem is,mert a párom meg fenyegetőzik szokásos módon,hogy kicsinálja őt is,engem is.

Igen,való színű a bíróság lesz az egyetlen megoldás erre ha semmi sem változik otthon,bár ha ennyi ideig nem változott,sajnos úgy érzem nem is fog.

Köszönöm még egyszer a válaszokat! :)

2012. jún. 12. 22:45
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

A gyereknek, főleg egy hatévesnek nem fontosabb az anyja, mint az apja. Ezt nőként, anyaként mondom. Egyáltalán nem vagyok fontosabb a gyerekem életében, mint az apja, ott van jobb helyen, aki a nagyobb biztonságot (érzelmi, anyagi) tudja biztosítani. A leírtak alapján a kedves édesanya idegbeteg, én nem akarnám, hogy olyan ember nevelje a gyerekemet, aki azzal fenyegetőzik, hogy megöli az új páromat és a családját. Szerintetek tényleg ez a normális viselkedés?? Tényleg jobb egy gyereknek, ha az állandóan ordítozó anyja mellett van? Nem mindig az anya a szent, csak a sok egyedülálló besavanyodott anyukának az az elképzelése, hogy ez így van, hogy úgy érezze valamiben utánozhatatlan és állatira fontos meg pótolhatatlan.

Egyébként a mostani párod nem tud eltiltani a gyermekedtől, hiszen te pontosan annyira vagy a szülője, mint ő. Én azt mondom hogy küzdj azért, hogy a lehető legtöbbet láthasd a gyereket, ha már nem lehet nálad. Most pedig ha akarod foghatod a gyereket és viheted oda, ahova akarod, persze nem mondom, hogy tedd ezt, mielőtt bárki nekem esne, de AKÁR megtehetnéd, mert ugyanannyira vagy a szülője, mint az anyja!

2012. jún. 19. 16:24
 28/30 anonim válasza:

Mindenképp gondolj a kislányra is!

Az anyukája mellett a helye és már mikor túl van 14en akkor eldönti, hova megy.

Gondolj bele, ki magyarázza majd el neki a ,,nővé válás" dolgokat?

Majd attól a nőtől hallja ha oda kerül?

Inkább várj!

2012. jún. 24. 22:21
 29/30 anonim ***** válasza:
Ja, ja. Várjál még egy kicsit, hogy a most 6 éves lány 14 éves legyen, és akkor az igazi anyukájától fogja megkérdezni a nővé válás technikai részét. Mer ez nagyon fontos dolog. Nem tudom, az árvákat ki világosítja fel? Egyébként ez a második, harmadik házasság, meg gyerek innen 2 onnan 4, annyit mint egy műláb.
2012. jún. 25. 20:58
 30/30 anonim ***** válasza:
"annyit ér mint egy műláb"
2012. jún. 25. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!