Mit tehetek ebben a helyzetben? Elveheti a lányomat?
A párommal 3 éve rossz a kapcsolatunk,sokáig próbáltam helyre hozni de nem ment.Van egy közös kislányunk,6 éves lesz.
Megismertem valakit akivel viszont szeretjük egymást.A párom ezt megtudta és most ott tartunk,hogy haza sem mehetek és el akarja tőlem tiltani a lányom.
Mit tehetek?Mit lehet tenni,hogy minél többször velem lehessen a lányom vagy esetleg,hogy hozzám kerüljön?
Össze költöznék a nővel akivel szeretjük egymást és így szeretnénk magunkhoz venni a lányomat is.egyébként nem tudom lényeges e,de a nőnek akit szeretek neki is van 3 gyermeke,engem ez nem zavar és jó lenne vele lenni.
Egy a baj,mint már írtam a párom fenyeget és a lányommal zsarol.Most választás elé állított és meg kellett mondanom,a nőnek akit szeretek,hogy egy ideig hagyjuk egymást,ne keressen,mert a lányomat kell választanom,ő ezt meg is értette,de nagyon rossz ez így,jobb megoldást szeretnék találni.
Adnátok tippeket mit tegyek?Segítsetek légyszives ötletekkel!
Köszi
ha nincs különösebb indok akkor úgyis az anyjánál marad,a ház is az övé,tehát így még valószínűbb és amúgy is egy gyereknek az anyja a fontosabb, tetszik vagy sem.
másrészt te csaltál,majd szerinted nálad helyezik el?
jó vicc. férfiak.
"az a nő jobb amelyik csalja a férjét?"
itt most te vagy az egyetlen aki csalja a másikat,már bocsi.
a gyereknek a saját anyjánál a helye, ekkora változást fel sem fog tudni fogni, új anya meg 3 testvér. gondolkozz már érett felnőtt embernek kéne lenned.
A mai napig fel nem foghatom,hogyan fordul meg valakinek a fejében,hogy elveszi a gyereket az anyjától?!?!?!?!
Hát normális vagy te???
Igazatok van,nem derül ki,hogy házasok vagyunk e.
Nem vagyunk házasok!
Nem azt mondtam,hogy rossz hárpia vagy rossz anya.Nem az,csak nem működik a kapcsolatunk és már nincs sem kedvem sem erőm ezt erőltetni ha egyszer nem megy.
Az elhidegülés eredendő okát már talán mi magunk sem tudnánk megmondani.
Ebben a kapcsolatban hibáztam én is,ő is.Emellett az ő apja és testvére is velünk lakik,plusz a 2 nagyobb gyereke.
Engem az apja és a testvére sosem fogadott el,bármit tettem nem volt jó,kicsit talán ez is közre játszott.
Egyébként ne haragudjatok,de attol,hogy itt nem pont a nő az aki ki írta a kérdést és nem ő a szenvedőbb fél,már nem is lehet pozitivabb választ adni?
Egyébként köszönöm mindenkinek a választ!
Igazatok van,nem derül ki,hogy házasok vagyunk e.
Nem
1. Te csaltál és kész. Nem kellenek a kifogások.
2. 6éves kislány, akinek az ANYJA a legfontosabb ilyenkor. Nem az apja, bár az is fontos, de koránt sem annyira.
3.Elvinnéd egy ismeretlen helyre, új anyához meg új tesókákhoz?? Normális embernek ilyen nem fordul meg a fejében.
4. Akárhogy is szerintem egy anyának mindig is több joga van a gyerekhez. Nem véletlenül ő hordozza a szíve alatt és szüli meg keserves fájdalmak között.
Ja és még 1 dolog!
Mire én odáig jutottam,hogy más nőre nézzek,ő már rég csalt engem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!