Elengedjem a lányomat az ex-férjemmel Amerikába?
Férjem 2 éves álláslehetőséget kapott Amerikában, lányunk 12 éves.
Engedjem vagy ne?
Ha szeretne menni, akkor miért ne?
A gyereknek ez hatalmas előnyére válna.
A szavaidból nekem az jön le, hogy a volt férjed nem egy link alak és szereti a lányát.
Júliusban megy, két évre.
Nekem van már férjem és egy közös fiúnk, de nem fogunk tudni kimenni anyagi okokból. Szóval csak karácsonykor meg nyáron látnám a lányom, amikor hazajönnek :-(
Ő menne, imádja az apját.
Engedd, de a honvágyat kalkuláljátok be, és minden egyéb ott-, egy idő múlva derül ki....
Legyen látogatási lehetőséged....
Attól hogy ti elváltatok neki még ő maradt az apja, és ez nagyon jó lehetőség, sokat profitálhat belőle a lányod később, ha mást nem kicsit látja a világot, más gondolkodásmódot tanulhat, és nyelvet.
Ha nem akarsz neki rosszat engedd, had menjen.
Elhiszem, hogy neked nagyon hiányozni fog, na de akkor is hiányozni fog, ha majd felnő és önmaga költözik el.
Azt írod az apával minden oké, és imádja őt a lányod.
Néha túl kell lépnünk a saját érzéseinken. A lányod jó kezekben lesz és hatalmas előnnyel indul az életben.
Ha megbízható a volt férjed, a gyerek menni akar, akkor engedném, mert ha nem engeded, akkor örökké felróják majd neked, hogy bezzeg, ha mehetett volna/megtanult volna angolul, stb. Tudom, hogy nagyon nehéz elengedni, de már nem is annyira pici, félig tini, hamar úgyis kirepül..
Ha a volt férjed tényleg megfelelően ellátná, akkor inkább engedd olyan feltétellel, hogy ha fél éven belül nem válik be, akkor hazajön.
Nagyon rendes Anyu lehetsz! Attól félsz, hogy nagyon fog hiányozni, ugye?
Ez biztos így lesz mindkettőtök részéről, de ez tényleg kihagyhatatlan élmény/tapasztalat lesz Neki! Az évi két látogatást amit írtál esetleg nem lehet megnyújtani? Vagy nyáron Nálad lesz suliidőben meg a volt férjednél?
Mindenesetre szerintem engedd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!