Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért kérte meg a kezemet,...

Azért kérte meg a kezemet, hogy ne hagyjam el?

Figyelt kérdés

A párom a hétvégén eljegyzett.Meglepődtem,mert eddig szó sem volt eljegyzésről,egyszer sem beszéltünk róla,mert elég fiatalok vagyunk szerintem még ehhez.De igent mondtam neki.

Ma beszélgettem egy jó barátommal,aki nemrég bukkant fel újra az életemben és ő mondta,hogy szerinte a vőlegényem azért kérte meg a kezemet,mert ő (akivel beszélgettem) újra Magyarországon van(egyébként Angliában jár egyetemre,mert az apukája ott él a szülei válása óta,de halasztott egy félévet,mert utazgatni akart) és a jelenlegi párom fél,hogy elhagyom őt miatta.

Tényleg igaz,hogy a srác,aki most hazajött,régen sokat jelentett nekem(18 éve ismerem,általánosban és gimiben is osztálytársak voltunk és 3 és fél évig jártunk,a gimi végén szakítottunk,amikor ő Angliába költözött és kiderült,hogy megcsalt a kapcsolatunk alatt),de a szakításunk után nagyon megutáltam,úgy éreztem,soha többet nem bírok rá nézni hányinger nélkül.De pár hónapja visszajött Magyarországra és jóban lettünk.

Először csak társaságban találkozunk,utána elhívott ebédelni,moziba,kávézni és egyre több időt töltöttünk kettesben,de semmi nem történt közöttünk.Viszont kezdtem megint úgy érezni,ahogyan régen...Szerettem a páromat is,de ő iránta is kezdtem máshogy érezni,pedig tudtam,hogy nem kéne.Ő mindig is az egyéjszakás kalandokért volt oda,a mi kapcsolatunkon kívül nem sok 1 hónapnál tovább tartó párkapcsolata volt,szóval vele nem lehet hosszabb távra tervezni.De mégis beleszerettem,újból.

Ő mindig is az életem része volt,általában úgy,hogy fülig belé voltam zúgva(még akkor is,amikor ő erről nem tudott),de egyben nagyon jó barátom volt,akit az éjszaka közepén is felhívhattam,ha bármi gondom volt,mindenben segített és életem legnagyobb kalandjait vele éltem át.

A vőlegényem jövőhéten külföldre fog utazni egész nyárra dolgozni és bennem is megvan most már az az érzés,hogy azért jegyzett el,hogy mellette maradjak.Tudom,hogy őrültségnek hangzik,de lehet,hogy így akarta megerősíteni a kapcsolatunkat és biztosítani engem arról,hogy nagyon szeret.

A a baj,hogy mind a kettőjük iránt érzek valamit,mindkettőjüket más miatt szeretem.

A volt barátomat azért,mert teljesen az ellentétem,bulizós,mindenkivel jóban van,szerinte pénzzel mindent ellehet intézni,egy kicsit megbízhatatlan.De bármit megbeszélhettem vele,nem akadt ki semmin,mindenből viccet csinált és nagyon boldog voltam mellette.

A párom pedig olyan,mint én.Nyugodt,csendes és soha nem akar kimozdulni.Ez engem néha zavar,mert akármennyire is tagadom,néha szükségem van egy kis bulizásra,amikor elengedhetem magam.De vele egy moziba alig tudok elmenni és valahogy vele nem vagyok olyan szinten boldog,mint a régi barátommal.

Normális,amit érzek?

Szerintetek lehet abban valami,hogy a párom tényleg azért kérte meg a kezemet,hogy ne hagyjam el?

Tényleg gondolkoztam már azon,hogy szakítok vele,de senkinek nem beszéltem erről.Szóval nem tudhatta.

2012. jún. 11. 19:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ő azért kért meg, mert szeret. Te viszont... Hagyjuk. Olyan valakivel voltál a legboldogabb, aki szétcsalja a fejed. Fuss, rohanj utána! Olyan boldog leszel, hogy csak csuda. Megérdemled. Az idő sok mindent megszépít, de ez már sok. Még kis butuska libuska vagy, nem való neked komoly kapcsolat. Vőlegényed beválasztott rendesen.
2012. jún. 11. 22:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Így annak alapján, amit leírtál, a vőlegényed 1000-szer értékesebbnek tűnik. Az ex is biztos jó fej, de elmondásod alapján az a fajta, akivel én csak haverkodnék, semmi komolyabb. Viszont ha megvan a vonzalom is, akkor a haverkodás se jó ötlet.

Nehéz helyzetben vagy... ha vonz az ex, akkor nem lesz teljesen a párodé a szíved, de ha visszamész az exhez, akkor a párodat elveszíted, és hidd el, ezt később nagyon fogod bánni... Szerintem az esküvőt semmiképpen ne tűzzétek ki, amíg bizonytalan vagy. Addig meg bármi történhet.

2012. jún. 12. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!