Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg hagyjam ott ezért a...

Tényleg hagyjam ott ezért a munkahelyemet?

Figyelt kérdés
Egy erotikus profilú cégnél dolgozom adminisztratív munkakörben. Tehát nekem nem kell semilyen ilyen jellegű dolgot csinálnom, a feladataim pont olyanok mint bármely más irodai munkánál. A férjem most kitalálta, hogy ez nem jó így, inkább keressek másik munkát. Viszont szeretek itt dolgozni, nem szívesen váltanék. Ti mit tennétek a helyemben?
2012. máj. 31. 22:37
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem a férjed. Ha nem kell semmi OLYAT csinálnod, jól keresel (gondolom igen) és szereted is a munkát akkor mi zavarja. Gondolom nem folysz bele fényképezésbe, filmezésba, hanem ülsz egy irodában. Akkor mi a probléma.

Beszéld ezt meg a férjeddel, mert nagyon nehéz munkát találni.

2012. máj. 31. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
nyíltan beszéld meg vele, mi ott a feladatod, mért szeretsz ott dolgozni. én is naponta inkább utazom 2és fél órát egy jó munkahelyért, ott nem hagynám, mert ez kincs ma
2012. máj. 31. 22:40
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Miért nem jó? Mivel indokolta?
2012. máj. 31. 22:40
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Konkrétan mi nem tetszik a férjednek? Én a mai világban tutira nem hagynám ott ezt a helyet, ha tényleg olyan amilyennek írod.
2012. máj. 31. 23:25
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Eddig nem volt vele baja?
2012. máj. 31. 23:45
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
Én nem hagynám ott.
2012. jún. 1. 00:15
 7/9 anonim ***** válasza:
96%

Valószínűleg az nem tetszik a férjének, hogy gáz neki a családban, vagy társaságban arról beszélni, hogy -pl- a felesége milyen fáradtan jött haza a "Mély torok" nevű erotikus profilú munkahelyéről, mert egy nagyobb vibrátor szállítmányt kellett leltározni, a guminőkkel pedig sok a minőségi probléma...

A munkahelye profiljával van gondja.Nem féltékenységből, hanem azért, mert az ilyen cégek, akármilyen semleges munkát is végez ott valaki, a közvélemény számára olyan "izék"...:-))Ráadásul valószínűleg a haverjaitól is kapott már néhány "poénos" beszólást ezügyben.

Kérdező, mondd meg a férjednek, hogy te szereted a munkahelyedet, a fizetésedre pedig szüksége van a családnak. Ha zavarja őt, keressen neked egy hasonló, de számára is elfogadható állást. Amíg nincs ilyen, vegye le napirendről a témát.

2012. jún. 1. 00:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet, hogy én nem vagyok normális, de én még örülnék is, ha ilyen "érdekes" sztorikkal szórakoztathatnám a barátainkat, hogy "Tegnap guminőket leltároztunk":)))
2012. jún. 1. 00:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyszer kétszer lehet:)) De ha 100-adszor hallgatnád végig azt a nagyon eredeti poént, hogy "De jó neked, a férjed/feleséged biztosan termékbemutatót tart éjszakánként", vagy " És ki a jobb? A férjed, vagy a vibrátor?" "A feleséged, vagy a Gumi Gizi?" akkor lehet, hogy már nem csapkodnád a térdedet a kacagástól:-))

Vannak bizonyos szakmák, szolgáltatások, amikre nyilván szükség van, különben nem léteznének. Csak a művelőit, és képviselőit tartják "furcsának", vagy viccesnek. Ehhez nem okvetlenül kell sírásónak, sz@rszippantónak, vagy szexshop eladónak lenni. Nemrég egy pszichológus lány panaszkodott arról, hogy társaságban mindig akad néhány "humorherold" aki elsüti azt a poént, hogy biztosan a férjét szokta elemezgetni otthon. Már előre égnek áll a haja, ha a szakmájáról kérdezik, mert tuti, hogy 5 percen belül elsüti valaki ezt a "viccet"...

2012. jún. 1. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!