Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van pénz de mégsincs?

Van pénz de mégsincs?

Figyelt kérdés
Az a gondunk hogy nagyon sok pénzt kölcsön adtunk az elmult 4 hónapban!Rokonoknak barátoknak!Most pedig a párommal azon kaptuk magunkat ahogy tegnap számolgattunk hogy már a pénzünk nem lessz elég a hétre se!Senki nem adta meg a megbeszélt idöpontba,ahogy meg lett beszélve!A párom azt mondja valamelyiktöl kérjem vissza mert ö emiatt nem fog elöleget kikérni!Az én munkahelyemen meg nem is adnak elöleget!Elég patkány dolognak érzem ha valakitöl is viszakérném!Bár tényleg nem igy volt megbeszlve!Fizetés nekünk meg csak 23.-án van!Addig mi legyen?
2012. jún. 11. 06:01
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Állj a sarkadra és szerezd vissza azt a pénzt ami jár neked! Egyébként ha nagyon pénz összeget adtatok kölcsön írhattatok volna valami papírt róla. Nem akarok rossz májú lenni, de szerintem a kölcsön adott pénznek egy részét fújhatod nyugodtan, úgyse kapod vissza. Én ezért nem adok senkinek kölcsön max. szüleimnek. Nagyon sokan vannak a környezetemben akik megjárták. Te is pénzből élsz és pénz világban élünk ezt tartsd mindig szem előtt mikor pénzt adsz ki a kezedből!
2012. jún. 11. 17:40
 32/37 anonim ***** válasza:
Pénzben nincs barátság, nincs család. Nem kell velem egyet érteni, de ettől még így van Pontosan az ilyen helyzetek miatt. A pénz kényes dolog, mindig precízen kell kezelni, ha valaki nem adja meg pontosan, akkor pont a kölcsönzőnek lesz kellemetlen. Szépen kérd vissza a pénzt mindenkitől, és a tanulság hogy többet ne kölcsönöz nekik.
2012. jún. 11. 20:57
 33/37 anonim ***** válasza:
Örülök neki, hogy kezdenek visszaszivárogni a pénzek :) Többet ne adj kölcsön senkinek!
2012. jún. 11. 22:02
 34/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Megkaptuk az igért pénzt! :)Söt már másik kettö ismerös is hozta akikkel a párom beszélt tegnap!A többieknek is adot egy hónap határidöt remélem mindenki tartja majd hozzá magát!
2012. jún. 12. 14:00
 35/37 anonim ***** válasza:

Örülök neki, jól csináltátok! Bízzunk benne, hogy a többi is meghozza!

Köszi, hogy jelentkeztél!

2012. jún. 12. 14:02
 36/37 A kérdező kommentje:

Én is remélem :)

És köszi a válaszokat!

2012. jún. 12. 14:08
 37/37 anonim ***** válasza:
Ezek után csak szülőnek és tesónak adjatok kölcsön, de ahhoz is legyen írás: "Bármikor bárkivel történhet bármi, az örökösök kezébe kell egy papír, hogy el tudjanak számolni egymással" jelszóval. Sértődés nem eshet!
2012. jún. 12. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!