Miért lennél te patkány?Azért mert nekik mikor szükségük volt pénzre rögtön kisegítetted Őket Ők meg b@sznak annyit is mondani,hogy figyelj ez meg az miatt csúszik?Igen is szépen kérd vssza mi az,hogy a sajátodért nem mersz szólni??
2012. jún. 11. 06:07
2/37 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom csak belegondoltam ha forditva lenne!És nekem szolna valaki hogy adjam már vissza és pont nincs pénzem akkor azon rágódnák mmiböl adjam vissza!Most olyan szarul érzem magam emiatt mert kérném is meg nem is!De ha nem kérem akkor nekünk miböl lessz ételre meg stb!Meg most melyiktöl kérjem!Olyan szarul érzem magam emiatt!
Szia!
Szerintem ne kivételezz, mindenkitől kérd/kérjétek vissza a pénzt, akinek már fizetnie kellett volna.
A párom is ebbe a hibába esett, aztán ő volt az utolsó szemét, mert 3 hónap elteltével merészelte visszakérni az 1 hétre kölcsönkért pénzt...
2012. jún. 11. 06:30
4/37 A kérdező kommentje:
Na látod a párod volt a szemét!Igy lenne nálunk is hogy én leszek a szemét!De sajna muszály leszek mert akkor nekünk nem lessz!De szar ez a helyzet....Arra gondoltam ha célozgatnák rá hátha visszaadná az egyik ismi,de ha meg nem..hmm!Basszus de szarul érzem magam!bár az egészet ugysem fogom tudni visszakérni mivel több százezrekröl van szó összesen! :(
Nyugodtan legyél szemét, és kérd vissza a kölcsönöket. Én már régen nem adok senkinek kölcsön, mert rendszeresen elfelejtették visszaadni.
Barátnőm egy hétre adott kölcsön kétszázezer forintot, aztán egy év múlva még az illető volt megsértődve, hogy most neki hitelt kell felvennie, hogy vissza tudja fizetni a pénzt.
2012. jún. 11. 06:42
A második válaszoló vagyok.
Igen a párom volt a "szemét", de akkor is az lett volna, ha 2 év múlva kéri vissza, mert ugye elfelejteni aztán nem visszaadni sokkal egyszerűbb lett volna. :(
2012. jún. 11. 06:45
7/37 A kérdező kommentje:
Okés köszi a válaszokat!Visszakérem mindenkitöl!A párommal tegnap azt megbeszéltük hogy nem adunk többet senkinek,mert ez nem állapot igy!amikor segitünk jok vagyunk amikor megkell adni szarba sem néznek!Azt hiszik attól hogy külföldön vagyunk milliomosok vagyunk!Nem beszélve ezek a pénzek mind utalva lettek ami nem 1-2 ezer ft-ot von maga után!Mármint az utalás!Ezeket a pénzeket vissza sem kérjük!Söt mi euróba adtuk ök meg forinta adják meg!Ez igy nem megy tovább!Köszi mindenkinek!
35 mondatból háromnak nem felkiáltójel volt a végén, azért ez már valami :D
2012. jún. 11. 07:11
Most voltak fizetések, nyugodtan kérd vissza mindenkitől. Ne az érdekeljen, hogy miből adják meg, hanem hogy megadják! Őket sem érdekelte, hogy ti miből adtok.
2012. jún. 11. 07:40
Nyugodtan kérd csak vissza mindtől.
Majd látod, hányan igyekeznek, vagy hányan tudják visszaadni. Legközelebb majd meggondolod, kinek, mikor, mennyit adtok kölcsön.
(Tavaly nyáron 2 hétre adtam kölcsönt, azóta az illető átmegy az utca tuloldalára, vagy sarkon fordul és eltűnik stb.)
2012. jún. 11. 07:45
Kapcsolódó kérdések: