Van pénz de mégsincs?
A megbeszélt időben kellett volna visszakérni először, hogy mindenki lássa, ti tartjátok magatokat a megállapodáshoz. Lehet, hogy azt gondolták, hogy ha nem kéred már egy ideje, akkor nem is kell neked.
Szerintem kérd vissza mindenkitől, majd hetente emlékeztesd azokat, akik nem adták vissza. Fel kell tenni a fapofát. A behajtó cégek is ezt csinálják, addig hívogatnak, amíg megunod, és inkább fizetsz, csak hagyjanak békén.
Igen én is mindig ezt mondom!Ez az utolsó!Aztán mindig ugy megsajnálom öket!Tudom milyen a helyzet M.o-on és sajnos nehezen tudnak megélni az emberek!Aztán nincs szivem se a páromnak megtenni hogy itt áll a pénz ök meg "éheznek" vagy
épp a kocsit vinné a bank vagy nem tudja befizeni a gyerek kirándulását!Stb.
Soha nem voltunk még ilyen helyzetben hogy vissza keljen valakitöl kérni mert nekünk nincs!De sajna most kevesebb lett a fizu is igy ezért nem jövünk ki!Van egy számlánk amire havontza fizetünk X összeget onnan tudnák kivenni de akkor meg a kamat uszik el!Ha visszaadta mindenki,nem fogunk többet senkinek adni!Csak a szülöknek,persze azt nem várjuk vissza :)
Nem te vagy a szemét, mert visszakéred, hanem ők a patkányok, míg megvárják, hogy szólj, vagy te menj elkérni.
Na ezért nem adok én senkinek kölcsön se, mert mindig ez van. Utána nekem kell menni kuncsorogni a saját pénzemért! Próbáld meg visszakérni, de nem hiszem, hogy sok sikerrel fogsz járni.
Ha eddig nem tudták megadni, akkor ezután se nagyon fogják.
Ember! A sajnálatodra építenek!
Apámmal is eljátszották ezt páran, unkatestvére, egy megbízhatatlan alkoholista több százezret kért kölcsön tőle. Aztán a pénz egy részét máig nem láttuk viszont, pedig édesapám már meghalt. Csak hát apám is mindig előbb sajnált meg ismerősöket, rokonokat, mint minket vagy magát.
Az a Ti pénzetek és most ti vagytok szrban.
Mond nekik, hogy addig, amíg tudtátok nélkülözni, nagyon szívesen adtatok. Most szükségetek van a saját pénzetekre, úgyhogy kérjenek kölcsön mástól, és ezután tartozzanak másnak, ne nektek.
Nehogy már ti kérjetek kölcsön csak azért, mert mások nem adják meg, amit tőletek kaptak!
Vagy "rámenősen" behajtjátok, vagy lehet, hogy jó részét sosem látjátok viszont. A barátság valószínű, így is, úgy is odavan, de ez nem a ti hibátok. Csak hülyének ne nézzenek titeket!
Igazatok van!
Majd írd meg, hány %-ban sikerült visszaszereznetek. Bízunk benne, hogy nem lesz sok károtok!
Sajna hogy ez van hogy már a saját barátainkban sem lehet bizni!Hát ezek nem barátok!
Na megyek is mert elkések a melóhelyröl!További szép napot nektek!Köszi hogy szántatok rám idöt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!