Hogyan éljek így együtt a párommal?
Két külön lakás sajnos keveseknek engedhető meg. A páromnak van egy örökölt kis garzonja, amit nem adtunk el, mert az édesapja által festett képeket tároljuk ott. A párom szakkönyveket ír, ilyenkor napokra visszavonul, sokszor csak vacsorázni jön át. Volt idő, amikor nem szerettem ezt a helyzetet, hiányzott, hogy nincs ott velem egész nap. 20 éves házasság után igazából nem bánom.:-)
Talán valami ilyesmi kellene nektek is.
"Aki mellett ezt szabályosan nem mernéd magadnak megengedni."
Nem merném magamnak megengedni, hogy nem vágyom valakinek a társaságára éjjel nappal, minden egyes áldott nap?
" Azt sem fogod megtudni milyen a valódi kapcsolat. "
Ezek szerint a valódi kapcsolat annyit tesz, hogy egymás fenekében lógunk non stop.
nem erre értettem.
azt nem mernéd megengedni, hogy előtörjön belőled a feszültség, idegesség, mert speciel egy igazi férfi egyből lereagálná úgy, hogy utána még szégyelled is magad.
igazi kapcsolat alatt meg egyenrangúságot, harmóniát értettem, mert a srác részéről ez csak szimpla kapcsolatfüggőség lesz ha ilyen feltételekkel is veled marad. de őt ez is boldogítja.
viszont téged nem boldogít ő,mert te sem az akarsz lenni, aki most vagy,ergo nem vagy boldog, de ez a srác nem változtat téged meg, az hétszentség.
" Ha nem akarsz egymas fenekebe logni(ha jol emlekszem igy fogalmaztal) "
Nem magamtól foglalkoztam így, korábban nem írtam és nem is akartam ezt írni, azért írtam mégis, mert egy fentebb válaszoló közölte, hogy ilyen a normális kapcsolat, közben írt, hogy nem így értette. Könnyű belekapaszkodni egy, egy szóba és azt támadni. A kérdésem nem az volt, hogy mások szerint jó ötlet e gyereket vállalnom nem tudom miért rohanunk így előre, szó nem volt gyerekről, ahogy arról sem, hogy hányadik nap után vágnám be a sarokba. Van jelenlegi problémám amire koncentrálhatok és amihez segítséget, tanácsot kértem, felesleges generálni mellé még pluszba újakat.
" Sztem te egy elkenyeztetett,onzo,hisztis no lehetsz. "
No comment..
Azért nem szabad a gyerekkérdést ennyire lesöpörni. Menyasszony vagy, ergo össze szándékoztok házasodni. Egy házasságban azért könnyen megeshet, hogy gyermek születik. Hidd el nekem, hogy a csemetéd sokkal idegesítőbb tud lenni, mint egy rád csimpaszkodó pasi. Vég nélküli kérdések, csacsogás, az életed egy 24 órás szórakoztató műsorrá válik. Hirtelen ott találhatod magad egy gyermekkel a karodon, aki nagyon gyorsan ki fog borítani.
Bocsáss meg, hogy kimondom, de súlyosan antiszociális vagy. Ilyen attitűddel inkább ne menj férjhez, mert tönkreteszed a másik életét is! Értem én, hogy nem akarsz egyedül maradni, de van más választásod? Most őszintén! Egy laza kapcsolat megfelelhet, különéléssel, de egy házasság nem.
A normális kapcsolat nem attól normális, hogy mások szerint az. Ha valaki úgy éle házasságban, hogy évente egyszer találkoznak és így boldogok, akkor hiába mutogatnak rá ezren, hogy ez nem normális! Bizony nekik normális lesz!
Az egyetlen probléma a kérdező helyzetével az, hogy a párja és ő másképp képzelik el az együttélést. Én már leírtam az ötletemet, nem tudok többet, csak nem tudom értelmezni a normális párkapcsolat jelentését, mikor az az ég világon mindenkinek mást jelent.
"Nagyfoku intelligencia kell ahhoz,h vkivel evekig,evtizedekig egyutt tudjunk elni."
Mivel az emberek többségének átlagos az IQ-szintje, ez egy elég buta kijelentés volt. Ami viszont ironikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!