Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogyan értessem...

Mit csináljak, hogyan értessem meg vele ezt?

Figyelt kérdés
Lassan 5 éve leszbikus vagyok, és a szüleim még csak most jöttek rá, mert egyik ismerőse, elkapott minket a téren, hogy kézen fogva sétáltam. Persze először tagadtam mindent, hogy csak legjobb barátnők vagyunk, meg hasonlók, de nem hitte el. Teljesen kiakadt, azóta csak bőg, olyanokat üvöltözik, hogy ha ezt nem növöm ki, költözhetek el otthonról, meg folyton ingerülten szól hozzám, rángat, ha valamit nem csinálok meg már 2 perc múlva elkezd hisztizni, meg földhöz vág mindent. Az összes barátnőjének családtagunknak sajnáltatja magát, hogy csak ő tudott ilyen korcs gyereket össze hozni, meg hogy mennyire rossz neki, hogy fog így teljes életet élni, pedig ez nem az ő élete hanem az enyém. Miért nem engedi, hogy olyan emberrel legyek boldog akivel boldog tudok lenni? Nem erőltetheti rám a férfiakat, ha nem szeretem őket... Ezt már többször elmagyaráztam neki, de őt nem érdekelte, csak ordítozott, hogy teljesen el vagyok fajulva, meg hogy az ő hibás nevelésükből lettem ilyen, pedig ez nem így van...
2012. jún. 9. 16:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9%

Én még fiatal vagyok (20/F), de ha lesznek majd lányaim akkor örülnék ha lezbik lennének. :D

Tudom milyenek a srácok, és félteném. :D

MEg attol se kell félni hogy 15-16 évesen felcsinálják. :D

De az hogy 5 éven át titkoltad, és mástol tudtam meg, azért nagyon mérges lennék.

Jah, ha kell majd egy kis sperma akkor majd szolj. ^^

2012. jún. 9. 19:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy azért ennyire liberálisak, és kevés olyan ember van aki elítél azért mert a nőket szeretem. Kedves 7. válaszoló. Kérdezem én, ha téged egy árvaházból elhozna 2 nő, felnevelne szeretetben, egészségben, jó módban, akkor te öngyilkos lennél, azért mert 2 anyukád van? Inkább hálát kéne adnod az égnek, hogy elhoztak egy ilyen helyről, hogy lehetőséget adtak azért hogy ember lehessen belőled, ruháztattak, iskoláztattak, jövőt biztosítottak neked. Ha velem ilyen lenne tuti nem az lenne az első, hogy öngyilkos leszek, mert 2 anyám van. Annál ami az árvaházakban van, még az is jobb 100x ha 2 anyám van...
2012. jún. 9. 19:39
 13/13 anonim ***** válasza:
"...ugyanaz a borzalom várt rám, állandóan vert, ütött, menekülnöm kellett az arabok elől, hogy ne erőszakoljanak meg" - itt a magyarázat, hogy miért nem szereted a férfiakat. Három gyermekem van, nem esnék kétségbe, ha majd valamelyik bejelentené, hogy más az érdeklődése. Nem örülnék, de elfogadnám. Mert nagyon szeretem őket. Ezt kellene megértenie édesanyádnak is, hogy ettől te még értékes ember vagy, semmi nem változik, te az ő lánya vagy, és ugyanúgy szerethet, mint eddig. Ha nem tud így elfogadni, azt kell mondjam, nem szeret igazán...
2012. jún. 9. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!