Hogyan értessem meg vele, hogy én csak jót akarok?
Előbb engedj meg egy pár kérdést légy szíves! Teljesen biztos vagy te abban, hogy vele kell élned? Vele akarsz élni? Egy olyan jövőt képzelsz el magadnak, amiben otthon vagy például a közös kisgyereketekkel és csak szendvicset adhatsz neki, mert az apjának meg a nagyapjának kell a pénz napi 2 doboz cigire?
Szerintem egy kapcsolatban a két fél kölcsönösen kell hogy számíthasson egymás támogatására, és ha a közös érdek úgy kívánja, akkor képesek legyünk lemondani kisebb-nagyobb dolgokról. De legalább kisebbekről mindenképp. Én is dohányzom, de amikor nehéz anyagi helyzetben voltunk, mindketten visszafogtuk magunkat és lejjebb adtunk az igényekből. Főleg ami az ilyen felesleges dolgokat illeti mint amilyen a cigaretta. Egyébként ő miről volt hajlandó leszokni amikor nem volt munkája? Elég gerinctelenség, hogy kihasználja a kiszolgáltatottságod és uralkodik rajtad. Bocs, de felfordul a gyomrom az élettársadtól. Nem fogsz tudni vele megértetni semmit szép szavakkal. Próbáld majd ki ugyanezt amit ő csinál, majd amikor neki nem lesz munkája. De szerintem abból sem fog leesni neki semmi, azt fogja leszűrni hogy mekkora egy szemét vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!