Mit csináljak, hogyan értessem meg vele ezt?
Kedves homoszexualitást ellenző! Ez nem azon múlik, hogy ki mennyire liberális, ki mennyire elfogadó. A homoszexualitás egy genetikai betegség! Vagyis a betegség nem a legjobb szó rá, de tulajdonképpen erről van szó. Nem az emberek választják meg a szexuális irányultságukat, ahogy én sem tehetek arról hogy nő létemre a férfiakat szeretem, úgy a nők és férfiak sem, hogyha a saját nemüket. Ugyanolyan emberek ők is. Valóban, vérszerinti unokád nem lehet teljes egészében, de ez akkor is előfordulhat, ha netalántán a gyermeked meddő. Ha ezt megtudnád, akkor is kitagadnád? Tulajdonképpen más tényezőt nem tudsz felhozni, hiszen csak ezt írtad, nem lehet vérszerinti unokád. Ez viszont mindezektől független.
Kérdező! Sajnos sokmindent nem tudsz tenni, adnod kell neki egy kis időt.
"Tudva azt, hogy soha nem lesz unokám."
Van aki azért szül gyereket, hogy aztán legyen unokája? Mert ez így egyértelműen így hangzik.
Kérdező: Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy azzal aki nem tudja elfogadni hogyan lehet elfogadtatni.
#7 - Te pedig buta vagy. Most a te gyerekednek mennyivel jobb egy (két?) buta szülővel?
(Á, ezt most nem bírtam megállni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!