Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogyan értessem...

Mit csináljak, hogyan értessem meg vele ezt?

Figyelt kérdés
Lassan 5 éve leszbikus vagyok, és a szüleim még csak most jöttek rá, mert egyik ismerőse, elkapott minket a téren, hogy kézen fogva sétáltam. Persze először tagadtam mindent, hogy csak legjobb barátnők vagyunk, meg hasonlók, de nem hitte el. Teljesen kiakadt, azóta csak bőg, olyanokat üvöltözik, hogy ha ezt nem növöm ki, költözhetek el otthonról, meg folyton ingerülten szól hozzám, rángat, ha valamit nem csinálok meg már 2 perc múlva elkezd hisztizni, meg földhöz vág mindent. Az összes barátnőjének családtagunknak sajnáltatja magát, hogy csak ő tudott ilyen korcs gyereket össze hozni, meg hogy mennyire rossz neki, hogy fog így teljes életet élni, pedig ez nem az ő élete hanem az enyém. Miért nem engedi, hogy olyan emberrel legyek boldog akivel boldog tudok lenni? Nem erőltetheti rám a férfiakat, ha nem szeretem őket... Ezt már többször elmagyaráztam neki, de őt nem érdekelte, csak ordítozott, hogy teljesen el vagyok fajulva, meg hogy az ő hibás nevelésükből lettem ilyen, pedig ez nem így van...
2012. jún. 9. 16:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen meg tudlak érteni de azt hiszem adnod kellene egy kis időt anyukádnak. Nehéz neki feldolgozni hogy nem lesz veje hogy nem lesz nagy hagyományos lagzija a lányának. tudod vannak emberek akik a másságot könnyebben elfogadják és vannak akiknek nagyon nehéz. Próbálj meg türelmes lenni és megértetni anyukáddal hogy attól hogy a lányokat szereted ugyanaz az ember maradtál. és az hogy kihez vonzódsz nem a nevelésen múlik. Nem tud valakit őgy nevelni hogy barna hajú párja legyen+! Türelem türelem. Drukkolojk neked és remélem megbarátkozik anyukád a helyzettel.
2012. jún. 9. 16:44
 2/13 anonim ***** válasza:
28%
Bennem egy világ dőlne össze, ha a gyerekemről kiderülne, hogy a saját neméhez vonzódik. Tudva azt, hogy soha nem lesz unokám. Nem tudnám, hogy kezelni a helyzetet, így valószínűleg hasonlóan viselkednék mint ő. Bocs, de ez számomra teljesen elfogadhatatlan és az összes tetves liberális k.csög elmehet a fenébe.
2012. jún. 9. 16:47
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Kedves második válaszoló! Attól lehet unokád, hisz örökbe fogadhat gyermeket. őt is lehet sajátként szeretni. Nekem van egy lányom és egy fiam, igaz még nagyon picik de tudom hogy ha egyszer ugyanezzel elém állna, nem küldeném el. Nekem nagybátyjám meleg, az egész rokonság utálja, el is költözött pestre. Egyedül én tartom vele a kapcsolatot. nagyon szeretjük egymást.
2012. jún. 9. 17:04
 4/13 anonim ***** válasza:
23%
Az már nem ugyanaz. Az már nem az én vérem. Amúgy pedig homoszexuális párok semmilyen körülmények között ne fogadjanak örökbe gyereket!!! Én még a kitagadáson is elgondolkoznék, és nagyon utálnám magamat, amiért egy evolúciós zsák utcának adtam életet.
2012. jún. 9. 17:12
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is így vagyok vele, ahogy a 3. válaszoló. Nem mellesleg arról sem beszélve, hogy az anyukám jó szíve, és felelőtlensége miatt még mellette borzalmas gyerekkorom is volt. A 28 éves bátyám 18 éves kora óta a börtönben van, hol bemegy, hol kiengedik, de még fél évnél többet nem volt itthon, és még is mindig amikor kijött visszafogadta, és ugyanaz a borzalom várt rám, állandóan vert, ütött, menekülnöm kellett az arabok elől, hogy ne erőszakoljanak meg, a lakásból se mertem néha kimenni, akkor én most mitől vagyok rosszabb ember, mint a tesóm? :( Pont én vagyok az a gyereke, akire büszke lehetne, még ezt a csekélységet is elnézve, hogy a nőket szeretem... Ha én tudnám szeretni sajátomként az örökbefogadott gyerekemet, akkor neki is tudnia kell saját unokájaként szeretni őt. Szóval tényleg nem értem a felfogását, de végül is egész életemben a tesóm árnyékában éltem, miért is gondoltam volna, hogy ezt most elfogja fogadni...
2012. jún. 9. 17:13
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
"Bennem egy világ dőlne össze, ha a gyerekemről kiderülne, hogy a saját neméhez vonzódik. Tudva azt, hogy soha nem lesz unokám." Hát már bocs...és ha a gyereked nem leszbi és mégsem akar gyereket, akkor mi van? Komolyan végtelenül boldog vagyok, hogy az én szüleim ezt elfogadják és nem b.tatnak az unokával, igaz én nem is hagynám. Egyébként a leszbi lánynak miért ne lehetne gyereke? Örökbe fogadhat, vagy mesterséges megtermékenyítés. Na meg ahány normális apuka van manapság...nem sokat veszít az a gyerek...
2012. jún. 9. 17:36
 7/13 anonim ***** válasza:
32%
Az, hogy egy normális pár nem vállal még gyereket, az oké. Egy homoszexuális párnak semmilyen körülmények között ne legyen gyereke! Mert én a gyerek helyében tuti, hogy öngyilkosságba menekülnék, vagy elszöknék. Mert az teljesen embertelen dolog. Egy teljesen torz világban élne.
2012. jún. 9. 17:43
 8/13 anonim ***** válasza:
62%

Kedves homoszexualitást ellenző! Ez nem azon múlik, hogy ki mennyire liberális, ki mennyire elfogadó. A homoszexualitás egy genetikai betegség! Vagyis a betegség nem a legjobb szó rá, de tulajdonképpen erről van szó. Nem az emberek választják meg a szexuális irányultságukat, ahogy én sem tehetek arról hogy nő létemre a férfiakat szeretem, úgy a nők és férfiak sem, hogyha a saját nemüket. Ugyanolyan emberek ők is. Valóban, vérszerinti unokád nem lehet teljes egészében, de ez akkor is előfordulhat, ha netalántán a gyermeked meddő. Ha ezt megtudnád, akkor is kitagadnád? Tulajdonképpen más tényezőt nem tudsz felhozni, hiszen csak ezt írtad, nem lehet vérszerinti unokád. Ez viszont mindezektől független.

Kérdező! Sajnos sokmindent nem tudsz tenni, adnod kell neki egy kis időt.

2012. jún. 9. 17:58
 9/13 anonim ***** válasza:
53%

"Tudva azt, hogy soha nem lesz unokám."

Van aki azért szül gyereket, hogy aztán legyen unokája? Mert ez így egyértelműen így hangzik.

Kérdező: Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy azzal aki nem tudja elfogadni hogyan lehet elfogadtatni.

2012. jún. 9. 18:20
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

#7 - Te pedig buta vagy. Most a te gyerekednek mennyivel jobb egy (két?) buta szülővel?

(Á, ezt most nem bírtam megállni...)

2012. jún. 9. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!