Azért nem kellek neki, mert lenéz a bölcsész diplomám miatt, ez normális?
Én nem állnék szóba egy bölcsésszel, mert ismerem a fajtát, elég végigmenni az Erzsébet-téren vagy az ELTE BTK épülete körül, tele van lébecoló, magukat hatalmas zseninek tartó bölcsészhallgatókkal. Egyszer láttam egy vicces videót, ahol megkérdezték őket pár alapvető műveltségi kérdésről és a negyedére nem tudtak válaszolni, olyanokat mondtak, hogy az első vh az 1800-as évek elején volt.
Tényleg nem életrevaló emberek, bocs.
13. vagyok.
Miért is vagyok tipikus bölcsész? Nem is tudod mit tanulok. nem mindegy bölcsészszak "büfészak". De sajnálom, ha többnyire ezekkel találkoztok.
20/L
12. Nemcsak a ket veglet letezik. En diplomas vagyok, a bölcseszszakot otthagytam, mert az elsö ev utan rajöttem, hogy itt csak elcseszek x evet, es lesz egy diplomam, ami semmire nem lesz jo gyakorlatilag (germanisztika szak), csak max tanitani.
Elvegeztem egy közgazt, es egy nemet cegnel dolgoztam elöször szimpla beosztottkent, majd vezetö beosztasban. Es nem vagyok taplo, sem szellemileg alultaplalt, nem suk-sükölök, bar abba bele lehet kötni, hogy az ekezeteket nem hasznalom. (Mentsegemre legyen mondva, Nemetorszagban elek, es a nemet parom billentyüzeten nyomulok. :))
Ennyi barmot...
Hagyd a francba ezt a lányt.Majd talál magának egy jó 50-es pasit,akinek 3 lakása van,8 autója és oda furikázza a lusta pics@ját,ahova gondolja.Persze csak hétköznap,mert a hétvége a feleségé.
Aki meg lenézi a bölcsészeket,azzal meg én nem állnék szóba.Az,hogy valaki ilyen irányban tanul,még nem egyenlő azzal,hogy semmirekellő,csak más az értékrendje.Magyarul nem a pénzt akarja hajkurászni,ami a mai világban elfogadott,hanem alkotni.És persze másban is képes megtalálni az örömöt,nemcsak a pénzben.Ezért miért lenne semmirekellő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!