Mérges vagyok apósékra hogyan fenyegethetném még kicsit őket?
Fenyegetés nélkül mondd el, hogy nincs pénzetek és kellene a babára.
Anyóssal sem lehet beszélni normálisan?
Ismerős a történet:((
Vedd tanulópénznek, mert ezektől nem kapsz vissza semmit, de ez volt az utolsó! Kapsz hideget, meleget - de nem kell többet reszketni, ha megszólal a telefon, hogy mit akar már kérni.
Az anyós engem kiröhög, mert aprólékból főzök levest, ő szegény, de nem eszik szart - mondja. 42 éves kora óta nem dolgozik, mindent sumákol, az internettől az órák buherálásáig. Most szüksége lett volna egy nagyobb összegre, nem adtunk, mondtuk, menjen el dolgozni. Felhúzta az orrát, lehordott engem mindennek. De hála égnek, 3 hete nem jelentkezik. Csak a pénz kellett neki, az unokáját le sem izélte. Most csend és béke van azóta. De reszketek, mert ez vihar előtti csend. Szerintem egyszer és mindenkorra mondd meg, hogy NEM! És még nekik jövedelmük is van. Pofátlanság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!