Nem engedik hogy pasim legyen. Mit tegyek?
nem félt..tudja h nem szeret és nem bízok meg benne..és ő is pont igy van velem..
ez a barátnős dolog jó :))
tegnap 16:15
Többen ajánlottak érveket. Jó érvek, de valószínűleg a legkevésbé hatékony módszer a céljaid elérése érdekében. Van rá válasza? OK, de az számít, hogy te hogy reagálsz. Időtlen időkig lehetne sorolni az érveket pro- és kontra, csak nem leszel előrébb. A sarkadra kell állnod. Pl (de tényleg csak egy példa, korábban írtam, hogy több módszer is van).
--- Ha eltiltasz akkor tisztára antiszoc leszek, a barátaim eltávolodnak, pasim elhagy és nem lesz senki, szeretném kiélvezni a fiatalságot hogy még megtehetek bármit amit tizenévesen meg lehet tenni, szeretném élni az életemet.
--- Nem baj, a tanulás az első.
--- Nekem nem a tanulás az első. Most megyek és találkozom azzal az emberrel, akit szeretek.
--- Nem engedem-
--- Nem érdekel, hogy te mit engedsz.
(és mész)
"én a 45."-nek... Mikor tetszett fiatalnak lenni utojara? A generacios kulnbsegek igen kielsedtek az utobbi evekben es teljesen mast gondol a mostani tizeneves a szabadsagrol mint az Ön korosztalya.
Tanacsket abszolut az elottem szolokhoz csatlakozom. Szedd ossze magad es allj ki magadert. Ha nem szereted es nem is bizol benne akkor ott meg kell vedened magad es ahogy irtad hogy meg lelkileg "bant" is. Orulnek ha en lennek a te szituaciodban.. :) Pikk-pakk lerendeznem az oreglanyt. :) A lenyeg hogy semmikepp ne hagyd magad elnyomni.
Na neeee.... www.thezeitgeistmovement.com Azt mondod ezzel hogy a lanynak hagyni kell hogy elnyomja a sajat hozzatartozoja es hogy ne bontakozzon ki es hogy azt csinalja amit mondanak neki? Lópikulát. :) Pontosan azert tart ott a vilag ahol van mert azert a vilagon vannak olyan emberek akik nem engedelmeskednek a rendszernek es tudjak hogy mi miert tortenik valojaban es ebbol fakadoan tudjak hogy mi a fontos es hogy milyen elvekhez es normakhoz tartsak magukat... A kommunizmusbol szarmazo normak pont olnyanok es annyit ernek mint maga a kommunizmus. [link] Ebreszto!!! csokolom!!! :)
Visszaterve a 17 eves lanyhoz. :) Tessek szembeszallni az oreglannyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!