A szüleim nem engedik hogy gitárom legyen (akusztikus) azt mondják nincs tanárom és hogy ez csak egy fellángolás. Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én érzem hogy ez most nem egy fellángolás, mert nagyon nagyon szeretnék egyet. Tudnátok olcsóbb de mégis jó minőségű gitárokat mutatni? Én ezt találtam ezzel elkezdhetek saját erőmből megtanulni gitározni? [link] #GITÁR!
2012. máj. 18. 17:41
1/3 anonim válasza:
Ez kezdésnek nem rossz. Közben meg kezdj el gyűjtögetni, az 50 ezres kategóriában már elég jók vannak, és ha csak 2 ezret teszel félre havonta, egy év alatt megvan a pénz:)
2/3 anonim válasza:
A helyedben ragaszkodnék ehhez a "fellángoláshoz"! Elítélem ezt a fajta szülői pesszimizmust - ne engedd, hogy átragadjon rád! Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Pont ezt akartam javasolni, amikor még csak a kérdés elejét láttam. Vegyél egy ilyen olcsó (de egyébként jó, mert van ilyen az ismeretségi körömben) gitárt. S tanuld meg az alapokat rajta. S akkor neked is kiderül, hogy bejön-e a gitár vagy sem. S ezzel még anyagilag sem fizetsz rá.
Nézd meg a Muszty-dobay.hu -t. Ott van egy rakás anyag kezdő gitárosoknak, de ha fel veszed velük a kapcsolatot, mert oktató CD-t is vehetsz tőlük, nem vészes az ára. Azzal garantáltan megtanulod azt ami a kezdéshez kell.
Hajrá, ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!