Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek elektromos vagy...

Szerintetek elektromos vagy akusztikus gitart vegyek?

Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
ha kevés a lé akkor akusztikust, ha meg van és az elektromos jobban bejön akk azt
2012. máj. 17. 19:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Hmmm...Szerintem kezd akusztikuson bár ez a én véleményem...Ha elektromos gitárt akarsz venni akkor automatikusan kell hozzá venned erősítőt is pedált ha fel szeretnél venni egy dalt kábelek stb.Mennyit szánsz rá?
2012. máj. 17. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
vegyél mind kettőt és majd eldöntöd melyik jön be
2012. máj. 17. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Vegyél olyat, ami jobban tetszik. Nem sok köze van a két hangszer stílusának egymáshoz, csak el tudod dönteni, hogy mire van szükséged.
2012. máj. 17. 20:53
 5/7 A kérdező kommentje:
haaat,ez anglia...szoval olcsobbak az ilyenek,hat nekem mind2 bejon,de meg mindig nem tom meik,mer eddig akusztikusoztam de el tort,es ugy is azt gondoltam h egyszer at valtok elektromosra :D:/
2012. máj. 18. 09:03
 6/7 A kérdező kommentje:
de am nem magyarban vok es itt egy arban van az akusztikus meg az elektromos is(tehat a leg olcsobb mind2-bol 30 000 ft-nak meg felelo font)
2012. máj. 18. 09:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a két gitár egyforma ár, de azzal számolj, ha az elektromos mellet döntesz, ahhoz erősítő is kell és az sem olcsó.
2012. máj. 31. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!