Mostanában szeretnék venni elektromos gitárt. Akusztikus gitárral kezdtem azon már profin megy minden. Persze, még nem szeretnék valami hűű de profi hűű de drágát?
Figyelt kérdés
Kinéztem egyet ---> www.hangszerdiszkont.hu/hu/shop? Page=shop. Product_details&flypage=flypage. Tpl&product_id=8390&category_id=456
szerintetek milyen a gitár? tenson márkáról tapasztalat?
2012. márc. 24. 20:50
1/5 anonim válasza:
Ha azt mondod, hogy profin megy minden, akkor miért nem szeretnél még profi hangszert? Tensont ne vegyél, nem valami jó.
2/5 anonim válasza:
mi megy profin? 4akkord? :D Ne mondj ilyet
3/5 A kérdező kommentje:
nem, nem négy akkord megy csak jól ;)
hát akkor a tensonok kilőve:) köszönöm a segítségeket:)
2012. márc. 25. 10:44
4/5 anonim válasza:
az előzőek nagyon enyhén fejezték ki magukat a tensonnal kapcsolatban, mert végülis nagyon szépen lefestett tüzifák, de mint gitár valami hihetetlenül fos. ezt még el lehet mondani a soundsationokról, east-ekről, glam-ekről, és még sorolhatnám ezeket a kinai göncöket... ajánlom hogy vegyél cort-ot, epiphone-t, vagy squier-t, ezeket még használtan is érdemes
5/5 anonim válasza:
Nekem SoundSation-om van. Tényleg nem a legjobb,de szerintem arra pont jó amire neked kell ;) de ha komolyabb terveid vannak,pl banda,akkor én is a Cort-ot javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!