Ez milyen elektromos gitár szerintetek?
Vagy milyen elektromos gitárt ajánlanátok? Max 70 ezerig, és főleg rockot és metált játszanék rajta.
(1 éve gitározok akusztikuson, szeretnék váltani elektromosra)
nézz körül ezen az oldalon és amelyik neked tetszik.. :D
2 dologra ügyelj a fa minőségére ami min. mahagóni vagy hárs legyen... meg a hangszedő se legyen valami egytekercses sz@r.. :D
miért itt nézegetsz? :D gitarshop.hu, és ennyiből olyan csudajó használt gitárt veszel, hogy kávét is főz neked :D
mondjuk úgy, hogy az ESP/LTD nem olyan szar, de akkoris, kár lenne pocsékolni rá a pénzt, amikor már schectereket adnak ennyiért használtan :D
Használt gitárt óvatosan kell venni, bár ez inkább a drágább kategóriára vonatkozik. Ha jóval olcsóbban látsz egy használt középkategóriást érdemes azt megvenni (pl ha van rajta 2-3 karc és 30ezerrel olcsóbb szerintem célszerűbb azt megvenni, hidd el nálad is összekarcolódna ;))
Amúgy a Les Pauloknak elég dögös hangja van rockhoz és metálhoz szerintem. Nekem Stratocasterem an hátsó humbival , és akkordozáshoz szerintem jó hangja van , ha pedig valami magasabbat akarok , akkor a nyaki single coilhez kapcsolok. A hátsó single coil nem igazán jó metálhoz , inkább olyan Ramones féle vandálkodáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!