Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Erősítő rákötése Pc-re!?

Erősítő rákötése Pc-re!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ha a számítógépre rákötném az erősítőt és úgy játszanám fel a számokat, akkor kb milyen lenne a minőség? Úgy próbálgattam, hogy a gitárt bedugtam a mikrofon kimenetre és Guitar rig-el vettem fel, de a minőség nagyon pocsék. Tudom ez azért van, mert alaplapi hangkártyám van, és az Asio sem tud rajta sokat javítani. Szóval ezért gondoltam, hogy összekötöm az erősítőt a géppel, de előbb megkérdezlek titeket, hogy érdemes-e? Jobb lesz valamivel a minőség? Ha nem, akkor nem veszek feleslegesen kábelt :) Csak azért írom ide, ha szükséges: Egy Squier Bullet a gitár, az erősítő pedig egy Roland Cube 15-ös. Előre is köszönöm a segítséget!

2012. máj. 5. 22:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Persze sokkal jobb lesz.

A Cube 15-nek hangfalszimulált fülhallgatókimenete van, így egész értelmes hangzást kaphatsz.

2012. máj. 5. 22:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Elvileg működnie kell, azt viszont meg kell jegyeznem: a gitárodat nem a mikrofonba, hanem a "line in"-be kell kötnöd (vonalbement) ha guitar riget akarsz használni. ;)
2012. máj. 6. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!