Boss gt 6 multieffekt megéri az árát?
Figyelt kérdés
Alkalmas tetszőleges effektlánc létrehozására? Én dönthetem el hogy melyik effektet akarom előfok elé vagy után rakni?2012. máj. 3. 21:10
1/4 anonim válasza:
Milyen árát?
Alkalmas. Ha az erősítő előfokára gondolsz, akkor csak akkor ha egy speckó 4 kábeles bekötéssel kötöd be.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!Igen rosszul fogalmaztam meg. azt akartam kérdezni megéri e megvenni. Nyilván ez szubjektív hogy jó e valami vagy nem de azért kíváncsi vagyok. Nem tudod véletlenül hogy a preamp szekció két csatornás e mint a gt8 esetében? (lehet e chanel A t és chanel B t egy időben használni)
2012. máj. 4. 07:02
3/4 anonim válasza:
Effektezésre már elég jó, előfoknak (torzításra) használni harmatgyenge szerintem.
Nem tud még A/B, azt a 8-as tudta először.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Akkor gt8 asra váltok. Most egy pod xt live ot használok de az előbb említett dolgokat nem lehet megvalósítani vele.
2012. máj. 4. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!