Miért nem engedik a szüleim, hogy barátom legyen?
14 éves vagyok. Már ebben a világban szinte természetes, hogy egy 14 évesnek barátja van. De a szüleim nem engedik. Anyukám azt mondja, hogy inkább tanuljak, ne fiúzzak. Attól még, hogy valakinek barátja van, miért romlana a tanulmányi eredménye? Persze vannak kivételek, de akkor is! Anyukám ismer. Tudja, hogy 14 évesen eszem ágában sem lenne pl. szexelni, vagy nem tanulni. Egyszerűen már nem is ismerkedek a fiúkkal. Mert ha az egyik szeretne velem járni, akkor mondjam azt, hogy ne mert anyukám nem engedi? Milyen dedósnak nézne már! És amúgy sem szeretek senkit megbántani. De anyának ezt lehet mondani, úgyse érti meg. Ha megkérdezem tőle, hogy a velem egykorúaknak már lehet barátjuk? Akkor meg azt mondja hogy ha nekik van, hadd legyen, de nekem ne. Miért nekem kell mindig a fekete báránynak lenni? Én semmit sem próbálhatok ki? Én legyek a kis dedós a lányok körébe?
Miért ilyenek velem?
Anyukádnak nem muszály róla tudni ...
baráti módon sem engedi (már min nem szerelmesként)?
Először is leszögezném, hogy egyet értek az első hozzászólóval, azonban felmerül a kérdés: Nálatok ez úgy megy, hogy odamész anyádhoz és:
-Anya, anya, lehet barátom?
-Nem kislányom, nem lehet!
A lényeg az, hogy nem kell mindenhez anyádék engedélye. Ez rád tartozik és senki másra. Szerintem.
Utólsónak (az anyukának) igaza van. Tudom, hogy mi minden történik egy lánnyal, de akkor is elég rossz érzés ez a dolog.
Ami meg azt illeti, hogy odamegyek anyához, és megkérdezem, hogy lehet e barátom, sajnos igaz. Szeret mindenről tudni, és biztos nem lenne jó következménye, ha mástól hallaná meg, hogy a lányának barátja van.
ne haragudj, de szerintem jól teszi anyukád!
nincsen itt az ideje, a fiúzással pedig együtt jár a szex is.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!