Mi van a lányommal? Hogy tudnám erről leszoktatni?
azért turiban 15e-ből már legalább 3 szatyorral jövök haza :)
én is ilyen vagyok, a fizetésemből minden hónapban legalább 10 rugót ott hagyok, de imádom a jó, ízléses cuccokat, szeretek változatosan öltözködni :)
ha megunom, akkor pedig megkapja őket anyukám, és így ő is örülhet :) folyton dicsérik, h milyen jó cuccai vannak :) szerencsére egy méret vagyunk :)
amikor már folyik ki a szekrény, akkor tartok ajándékozós napot :)
szerintem minden fiatal lányt elkap ez a láz. érdekes, én nem nézek TV-t, mégis szeretek vásárolni.
hát, én kilós turiból öltözöm, és 5000Ft-ért...hát, még sosem vásároltam annyiért!!! egyszer volt, hogy 3000ft közeli összeget fizettem, vettem 12pár cipőt, 3 táskát, 4 nyakkendőt, nadrágokat, felsőket (5-6db-ot tuti), meg két bikinit....
szóval lehet abból az 5000ft-ból is. :) nem kell mindját rosszra gondolni! :)
esetleg mondd neki, hogy egyszer menjetek el együtt, legalább megtudnád, honnan származnak a ruhák..
Nőből van :)
Nekem is annyi ruhám van,hogy ha 3 hónapig nem mosnék is lenne mit felvennem,épp most készül a gardróbszoba,páromtól azt kapom szülinapomra :)
(és 5-5ezerből ha nem ragaszkodik a márkás ruhához,hanem jó a turis,akkor sokat lehet venni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!