Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van a lányommal? Hogy...

Mi van a lányommal? Hogy tudnám erről leszoktatni?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben mindig vásárol magának. Rengeteg magassarkú cipőt, egyberuhát, szoknyát vesz magának. Mindig mondom neki, hogy nincs értelme, hogy minden pénzét ruhára költi, mert nem tudja kihasználni a ruháit, annyi van belőle. De mintha nem hallaná mit mondok vásárol tovább. Amúgy 19 éves
2012. jún. 6. 16:59
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%

azért turiban 15e-ből már legalább 3 szatyorral jövök haza :)

én is ilyen vagyok, a fizetésemből minden hónapban legalább 10 rugót ott hagyok, de imádom a jó, ízléses cuccokat, szeretek változatosan öltözködni :)

ha megunom, akkor pedig megkapja őket anyukám, és így ő is örülhet :) folyton dicsérik, h milyen jó cuccai vannak :) szerencsére egy méret vagyunk :)

amikor már folyik ki a szekrény, akkor tartok ajándékozós napot :)

szerintem minden fiatal lányt elkap ez a láz. érdekes, én nem nézek TV-t, mégis szeretek vásárolni.

2012. jún. 6. 18:11
 22/29 anonim ***** válasza:
90%

hát, én kilós turiból öltözöm, és 5000Ft-ért...hát, még sosem vásároltam annyiért!!! egyszer volt, hogy 3000ft közeli összeget fizettem, vettem 12pár cipőt, 3 táskát, 4 nyakkendőt, nadrágokat, felsőket (5-6db-ot tuti), meg két bikinit....

szóval lehet abból az 5000ft-ból is. :) nem kell mindját rosszra gondolni! :)

esetleg mondd neki, hogy egyszer menjetek el együtt, legalább megtudnád, honnan származnak a ruhák..

2012. jún. 6. 19:18
 23/29 anonim válasza:
30%
Akkor ti minek adtok neki MÉG EGY KIS PLUSZ PÉNZT????
2012. jún. 6. 19:21
 24/29 anonim ***** válasza:
29%
Semi nincs vele. Szereti a szép ruhákat. Én is így vagyok vele. Nem tudnám megmondani, hány pár magassarkúm van, vagy hány farmerom, csak ha most nekiállnék megszámolni. Én 18 vagyok, most érettségizek. Zsebpénzt is kapok, szüleimtől, nagyszülőktől, keresztszülőktől összesen havi 30 ezret, emellett hétvégente hostesskedtem régebben, mostmár állandó munkám lett mióta eltelt az érettségi (igaz a szóbeli még hátra van, de attól elvállaltam a munkát), napi 5 ezret keresek, + nagyjából 1000 borravaló. Amúgy havi 5000 zsebpénzből tényleg nem lehet annyira rengeteg ruhát venni. Ha kap a szüleitől is egy tizest, az 15 ezer forint azaz egy cipő ára. Na jó, ha kínaiban veszi, akkor egy cipő + egy felső, vagy egy kis semmi ruha. Szóval vagy te túlzol, és nincs olyan rengeteg cucca, vagy ő hazudik, és van egy pénzes 30-40-es pasija, vagy pedig k*rva lett. Ha az a "rengeteg" ruhája márkás is ráadásul, a helyedben megijednék. :)
2012. jún. 6. 19:26
 25/29 anonim ***** válasza:
Elírtam két helyen is: szóval *semmi nincs vele. A másik: *ha kap a NAGYszüleitől is egy tizest...
2012. jún. 6. 19:28
 26/29 anonim ***** válasza:
én örülök, ha ünnepekkor kapok ennyi pénzt...
2012. jún. 6. 20:04
 27/29 anonim ***** válasza:
20 Ámen.
2012. jún. 6. 20:31
 28/29 anonim ***** válasza:
Vagy csak szimplán nőből van, vagy szeretethiányos.
2012. jún. 6. 23:30
 29/29 anonim ***** válasza:

Nőből van :)

Nekem is annyi ruhám van,hogy ha 3 hónapig nem mosnék is lenne mit felvennem,épp most készül a gardróbszoba,páromtól azt kapom szülinapomra :)

(és 5-5ezerből ha nem ragaszkodik a márkás ruhához,hanem jó a turis,akkor sokat lehet venni)

2012. jún. 7. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!