Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van a lányommal? Hogy...

Mi van a lányommal? Hogy tudnám erről leszoktatni?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben mindig vásárol magának. Rengeteg magassarkú cipőt, egyberuhát, szoknyát vesz magának. Mindig mondom neki, hogy nincs értelme, hogy minden pénzét ruhára költi, mert nem tudja kihasználni a ruháit, annyi van belőle. De mintha nem hallaná mit mondok vásárol tovább. Amúgy 19 éves
2012. jún. 6. 16:59
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
84%
Ne adj neki pénzt!?
2012. jún. 6. 17:01
 2/29 anonim ***** válasza:
96%

saját pénzét költi vagy a tiédet/szüleiét/??

Én is sokat vásárolok, de mindig turiban, nem sokat költök, de sajnálom otthagyni.

Ha mondjuk a te pénzed költi, és 5-10.000es ruhákat vesz, akkor ne adj neki és kész. Ha a sajátját, abba igazából nincs beleszólásod...

esetleg mondhatod neki, hogy az utóbb vett 3 ruhadarab árából elmehetett volna a barátnőivel strandra, vagy nyaralni...

2012. jún. 6. 17:03
 3/29 anonim ***** válasza:
95%
Shopping láz! Azaz igy él ki az elfojtot "vágyait"! Ahogy elöttem is megirták ha a te pénzedet költi akkor ne adj neki töbebt, ha meg nem akkor nem tudsz vele mit csinálni!
2012. jún. 6. 17:06
 4/29 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem az ő dolga, hogy mire költi a pénzét.
2012. jún. 6. 17:08
 5/29 A kérdező kommentje:
Minden honapban kap vagy 5000Ft zsebpenzt es azt kolti el
2012. jún. 6. 17:16
 6/29 anonim ***** válasza:
87%
5000-ftból ha ennyi mindent tud venni,akkor végülis jól beosztja szerintem.
2012. jún. 6. 17:19
 7/29 anonim ***** válasza:
31%
Ha nincs saját keresete és csak 5ezer forintot adtok neki havonta, akkor bennem felmerülne a gyanú, hogy valahogy mégis megdolgozik azokért a ruhákért... és nem hiszem, hogy 19 évesen tisztességes munkát végezne, ha érted mire gondolok... A végére kéne járnod mit művel a tudtotokon kívül. Sajnos a fiatal kis libák körében nagyon terjed a könnyű pénzszerzési lehetőség (k.rválkodás).
2012. jún. 6. 17:21
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
5000 forintból sok ruha még turiban se jön ki... Cipő főleg nem.
2012. jún. 6. 17:22
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha 5000Ft-ból vesz magának "rengeteg" magassarkút, ruhát, szoknyát akkor inkább gratulálni kéne neki...sőt...mutasd be nekem légyszi hadd kérjek tőle tanácsokat. Nekem ez általában a tel.számlámra nem elég, nemhogy még ruhát vásároljak belőle. Szerintem tök jól gazdálkodik ha ebből bevásárol.
2012. jún. 6. 17:22
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy cipőt sem kapsz 5 ezer ft.-ért, nem hogy még pluszban ruhákat is tudjon vásárolni abból a pénzből.
2012. jún. 6. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!