Aki nem találja meg hamar a párját az tényleg csak a "selejtből" választhat már?
Figyelt kérdés
Azért tettem fel ezt a kérdést,mert kíváncsi vagyok mások véleményére. A szüleim gondolják így,mert véget vetettem egy 4 éves kapcsolatnak és most szerintük vagy vén lány maradok vagy csak a selejtből válogathatok már.25 éves vagyok és olyan átlagosnak mondanám magam,nincs velem, semmi komolyabb gond,de nagyon dühít és bánt,hogy ezt mondják és nem tudom miért. Az,hogy miért lett vége a kapcsolatomnak az itt most nem számít,de nem értenek velem egyet,merthogy ilyen normálisat nem fogok már találni többet,dehát nem véletlen dönöttem így. Szerintetek?2012. jún. 6. 12:12
31/31 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Inkább belülről lehet valaki selejtes :)
2012. jún. 7. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!