Aki nem találja meg hamar a párját az tényleg csak a "selejtből" választhat már?
Jól írja a 22-es. Ma már fordulóban van a tendencia. Sokszor látom, hogy a 20-24 éves korosztályban a legnagyobb balfékek elkezdenek 16-18 éves lánykák után koslatni, mert nekik még elég az, hogy mondjuk tudnak gitározni, és azt letolják, hogy az illető egy büfészak 1. évét sem bírja már 4. éve befejezni és az egész életfelfogására a "sz@rok bele, bulizzunk" a jellemző... És ha a horogra akad a lány, akkor gyorsan eljegyzi, mert tudja, hogy pár év múlva már esélytelen lesz a normális lányok 99%-ánál.
Ezekből a lányokból lesznek az olyanok, akik majd 30 évesen 10 év házasság és 1-2 gyerek után döbbenek rá, hogy a férjük valójában egy alkoholista naplopó és elválnak.
Szóval abszolút nem hiszem, hogy olyan hű de jól jár mindenki, aki tizen-, kora huszonévesen házasodik...
Anyám a mai napig felemlegeti az egyetlen embert akit bemutattam neki,akivel már 2éve szakítottam.Nem kedvelte, külsőre is azt mondta, hogy nem hozzámvaló. Engem az anyám kiskorom óta sérteget,rossz a viszonyunk stb. Nem megyek ebbe bele.
Szóval ne törődj anyád h*lye szövegével. 25 vagy, fiatal nő, előtted az élet.Ne hagyd, hogy elnyomjon más keserű véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!