Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem találja meg hamar a...

Aki nem találja meg hamar a párját az tényleg csak a "selejtből" választhat már?

Figyelt kérdés
Azért tettem fel ezt a kérdést,mert kíváncsi vagyok mások véleményére. A szüleim gondolják így,mert véget vetettem egy 4 éves kapcsolatnak és most szerintük vagy vén lány maradok vagy csak a selejtből válogathatok már.25 éves vagyok és olyan átlagosnak mondanám magam,nincs velem, semmi komolyabb gond,de nagyon dühít és bánt,hogy ezt mondják és nem tudom miért. Az,hogy miért lett vége a kapcsolatomnak az itt most nem számít,de nem értenek velem egyet,merthogy ilyen normálisat nem fogok már találni többet,dehát nem véletlen dönöttem így. Szerintetek?
2012. jún. 6. 12:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
11%
b/zmeg, hogy lehet valaki olyan ostoba, hogy ilyeneket elhisz, meg egyáltalán FOGLALKOZIK VELE? meg is érdemled.
2012. jún. 6. 14:22
 22/31 anonim ***** válasza:
71%
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. 29 évesen találtam meg az igazit, olyat, akiről eddig még álmodni sem mertem, mert az addigi tapasztalatok alapján nem találkoztam még olyan férfival, aki az elvárásaimnak megfelelt volna. Pont hogy "idősebb" korban megfontoltabb az ember és ki tudja szűrni a "selejtet", ami van fiatalabb korban is, csak akkor még fejjel megyünk a falnak és minden mindegy, csak legyen valaki mellettünk. Ez hülyeség, hogy olyankor csak a selejtből lehet válogatni, mert vannak olyan pasik, akik normálisak, csak épp ők is eddig "selejt" lányokat találtak és keresik az igazit. Biztos vagyok benne, hogy meg fogod találni azt a pasit, aki boldoggá tesz és akit te is boldoggá teszel. Én sem hittem benne és sikerült! 3 és fél éve vagyunk együtt, 1 hónap múlva esküvő! :) Sok sikert és sok boldogságot!
2012. jún. 6. 14:31
 23/31 anonim ***** válasza:
25%

Jól írja a 22-es. Ma már fordulóban van a tendencia. Sokszor látom, hogy a 20-24 éves korosztályban a legnagyobb balfékek elkezdenek 16-18 éves lánykák után koslatni, mert nekik még elég az, hogy mondjuk tudnak gitározni, és azt letolják, hogy az illető egy büfészak 1. évét sem bírja már 4. éve befejezni és az egész életfelfogására a "sz@rok bele, bulizzunk" a jellemző... És ha a horogra akad a lány, akkor gyorsan eljegyzi, mert tudja, hogy pár év múlva már esélytelen lesz a normális lányok 99%-ánál.

Ezekből a lányokból lesznek az olyanok, akik majd 30 évesen 10 év házasság és 1-2 gyerek után döbbenek rá, hogy a férjük valójában egy alkoholista naplopó és elválnak.

Szóval abszolút nem hiszem, hogy olyan hű de jól jár mindenki, aki tizen-, kora huszonévesen házasodik...

2012. jún. 6. 15:24
 24/31 anonim ***** válasza:

Anyám a mai napig felemlegeti az egyetlen embert akit bemutattam neki,akivel már 2éve szakítottam.Nem kedvelte, külsőre is azt mondta, hogy nem hozzámvaló. Engem az anyám kiskorom óta sérteget,rossz a viszonyunk stb. Nem megyek ebbe bele.

Szóval ne törődj anyád h*lye szövegével. 25 vagy, fiatal nő, előtted az élet.Ne hagyd, hogy elnyomjon más keserű véleménye.

2012. jún. 6. 15:31
 25/31 A kérdező kommentje:
14:22 esnek.Nem akárki mondta ezt,hanem a saját szülei,akiktől az ember mindent megtanult.Én sem értek velük egyet és kíváncsi voltam mások véleményére is.
2012. jún. 6. 17:06
 26/31 anonim ***** válasza:
66%
ugyanmár, 25 évesen lehetne annyi eszed, hogy ha anyád azt mondja, hogy az ég fekete, rávágod, hogy kamu.
2012. jún. 6. 17:07
 27/31 anonim ***** válasza:
45%
de mindegy, tőlem megkaptad a választ, amire számítottál, hogy természetesen NEM igaz, anyád meg egy primitív, beszűkült nő, aki örülhet, hogy az elitből választotta ki apádat, és jobban örülne annak, ha egy pipa lennél a listáján, mint annak, hogyha - igaz hosszabb keresgetés után, de megtalálnád a hozzádvaló párt.
2012. jún. 6. 17:09
 28/31 anonim ***** válasza:
Az ilyen embereknek,biztos fontosak a külsőségek,hogy mit gondol a környezete.Sajnos ismerős történet,engem nagyszüleim már 20évesen elkönyveltek vénlánynak.25évesen találkoztam a párommal,és nem tartom én sem selejtesnek magunkat.Valakinek annyira számít a külsőség,hogy mit szólnak a rokonok,munkatársak,stb,hogy nem ment még férjhez,és még gyereket se szült,akkor ott probléma van.Sajnos vannak ilyen emberek,de nem szabad foglalkozni velük.
2012. jún. 6. 21:05
 29/31 A kérdező kommentje:
A 17:09 es nem értem miről beszél.Ezt amit leírtam,nem anyu mondta,hanem apu és nem elit családból származik egyikőjük sem
2012. jún. 6. 21:45
 30/31 anonim ***** válasza:
Én hamar elkeltem, pedig én aztán selejt vagyok, mert génhiba miatt beteg a bőröm. :D
2012. jún. 7. 06:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!