Aki nem találja meg hamar a párját az tényleg csak a "selejtből" választhat már?
Figyelt kérdés
Azért tettem fel ezt a kérdést,mert kíváncsi vagyok mások véleményére. A szüleim gondolják így,mert véget vetettem egy 4 éves kapcsolatnak és most szerintük vagy vén lány maradok vagy csak a selejtből válogathatok már.25 éves vagyok és olyan átlagosnak mondanám magam,nincs velem, semmi komolyabb gond,de nagyon dühít és bánt,hogy ezt mondják és nem tudom miért. Az,hogy miért lett vége a kapcsolatomnak az itt most nem számít,de nem értenek velem egyet,merthogy ilyen normálisat nem fogok már találni többet,dehát nem véletlen dönöttem így. Szerintetek?2012. jún. 6. 12:12
1/31 anonim válasza:
Ezek szerint ha valaki téged választ mondjuk szintén 25 évesen, ő is a selejtből választott ki téged? Ebből a szempontból nézték már a szüleid?
2/31 anonim válasza:
Ez úgy hülyeség ahogy van...én is harminc felett találtam meg a párom, aki már elmúlt negyven, de nem érezzük emiatt selejtnek magunkat....idáig voltak inkább selejtek az exek....
3/31 anonim válasza:
25 évesen vén lány?????:D
Én 27 évesen, egyik legjobb barátnőm meg 30 évesen találta meg a hozzá illő férfit. Ne vedd fel, csak aggódnak.
4/31 A kérdező kommentje:
elsőnek: Elég elgondolkodtató amit mondasz és én sem gondolom így ,ezért is érzem hülyeségnek amit mondanak,csakhát akkoris rosszul esik
2012. jún. 6. 12:17
5/31 anonim válasza:
nem. sokan vannak akik még időben rájönnek, hogy nem azzal kéne leélni az életüket akivel eddig gondolták.És olvwanok is vannak akiknek eddig más volt fontos.
(Igen az elsőnek igaza van,a szüleid szépen leselejteztek téged...)
6/31 A kérdező kommentje:
Kicsit megnyugtattatok,hogy akkor nem maradok vénlány :)
2012. jún. 6. 12:18
8/31 A kérdező kommentje:
Pedig nem érzem magam selejtnek és én is úgy érzem,hogy nem úgy működik ez már mint az ő idejükben. Csak kicsit belém beszélték ezt most és lelkiismeretfurdalásom van,amiért véget vetettem ennek a kapcsolatnak.
2012. jún. 6. 12:20
9/31 anonim válasza:
Én 27 éves vagyok, nincs párom...
Ezek szerint mindenki selejt, aki 25 év felett nem örökre szóló házasságban él!?
De akkor rád is ezt mondták... Erre gondoltak?
10/31 anonim válasza:
Vénlány?? Én 33 évesen mentem férjhez, és nem éreztem vénlánynak magam! A szüleidnek meg érdekes a gondolkodásmódja, ha csak a korod miatt beleerőltetnének egy házasságba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!