Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem találja meg hamar a...

Aki nem találja meg hamar a párját az tényleg csak a "selejtből" választhat már?

Figyelt kérdés
Azért tettem fel ezt a kérdést,mert kíváncsi vagyok mások véleményére. A szüleim gondolják így,mert véget vetettem egy 4 éves kapcsolatnak és most szerintük vagy vén lány maradok vagy csak a selejtből válogathatok már.25 éves vagyok és olyan átlagosnak mondanám magam,nincs velem, semmi komolyabb gond,de nagyon dühít és bánt,hogy ezt mondják és nem tudom miért. Az,hogy miért lett vége a kapcsolatomnak az itt most nem számít,de nem értenek velem egyet,merthogy ilyen normálisat nem fogok már találni többet,dehát nem véletlen dönöttem így. Szerintetek?
2012. jún. 6. 12:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz velük, hülyeségeket beszélnek - már elnézést.
2012. jún. 6. 12:22
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár, inkább azt szeretnék,hogy a lányuk boldogtalanul élje le az életét valaki mellett akit nem szeret, akivel rossz neki?

Szépkis szeretet nem mondom.

2012. jún. 6. 12:22
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
A szüleidnek vegyél a legközelebbi ünnepi alkalomra(szülinap, névnap, karácsony etc) Egy naptárt hogy végre szembesüljenek vele, hogy már nem a 60-as években vagyunk.
2012. jún. 6. 12:25
 14/31 anonim ***** válasza:
80%

Selejt? Üzenem a szüleidnek hogy kösz szépen! lehet hogy nincsenek milioim, nincs nyaralom ibizán és és csak havi 120ezer forintbol élek de megvan mind a 4 végtagom, nemzö képes vagyok és vannak érzelmeim! Szoval szerintema biologia nagylexikont kivesézve nem vagyok selejet!4 egyébként meg a szüleidnek jol alá kéne rugni amiért ilyen haszonlesőek és nem a lányuk boldogsága a legfontosabb!

Üdv 27/F

2012. jún. 6. 12:25
 15/31 anonim ***** válasza:
80%
Bár anagyszüleim is 30 körülházasodtak, sőt a dédszüleim is. Illett megvárni,míg a férfi befejezi az egyetemet, kapegy jóállást és utána házasodtak. Az a két háború között is legalább 30 éves volt.
2012. jún. 6. 12:27
 16/31 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm hogy ezt írjátok,mert ezek szerint tényleg nem én vagyok hülye :)
2012. jún. 6. 12:27
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha az én szüleim ezt mondták volna,akkor sértődötten rájuk morogtam volna hogy

"köszike,anyu hogy egy selejtnek tartasz"

2012. jún. 6. 12:31
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Megnyugtatlak: nem csak a selejtből tudsz választani. Szüleidnek elég érdekes a gondolkodásmódja, már nem azért mondom.

Amúgy anya és apa az egyetemen alatt ismerkedtek meg (kb. 23 évesen és azóta is boldogan élnek). :)

2012. jún. 6. 12:35
 19/31 A kérdező kommentje:
Valahogy akkoris azt gondolom,hogy egyszerűen azt keressük akit tényleg igazinak érzünk és az még nincs meg. nem is értem a szüleim. Ők sem a legboldogabb házasságban élnek,sőt! És mégis azt gondolják,hogy jobb ha valaki leéli azzal az életét akivel nem jó neki...
2012. jún. 6. 12:36
 20/31 anonim ***** válasza:
84%

a nagyim két vőlegény is elfogyasztott :) mire 28 évesen megtalálta a papámat. 50 évet éltek le együtt csodálatra méltó szeretetben, megbecsülésben.

nem is olyan jó 20 évesen megtalálni a párunkat, hiszen a kiforratlan személyiség, a hiányosabb önismeret nem teszi lehetővé, hogy érett döntést hozzunk. sokan emiatt vannak benne 30 évesen úgy a 10 éves kapcsolatukban, hogy már semmi értelme, de már nem akarják feladni.

még bőven ráérsz. ha 30 évesen találod meg azt, akivel igazán összeilletek, akkor nagyobb eséllyel lesz tartós a házasság.

másik, van egy lány ismerősöm: 24 évesen férjhez ment, 26 évesen elvált. no comment.

a szüleid fogalomzavarban szenvednek.

2012. jún. 6. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!