Szülők, van beleszólásotok abba hogy milyen srácot választhat a lányotok?
Elfogadnátok ha tetovált nem hétköznapi társat választana a lány maga mellé?
18éves fiatalokról van szó leginkább
Esélytelen vagy ebben, de tegyük félre a tetoválásokat egy kicsit. A srác rendesen tanul/dolgozik? Ha igen, akkor nem tudsz mit felhozni ellene... Azt nem tudod rábizonyítani, hogy kihasználja a lányod.
L/20
Én azért nézném, hogy miféle.
Rendben van, hogy kur*va nagy a szerelem, de ez idővel el is fog múlni.
Arról nem beszélve, hogy tudom milyenek a pasik, nagyon jól elő tudják magukat adni.
Én mint apa tudok választ adni a kérdésetekre, 2 éve ismerik egymást és az idő múlásával "kiváltak" az addigi baráti társaságukból, egyre többet volt a lányom itthon megkérdeztem miért nem vagy a haverokkal?
Ekkor mondta hogy megtetszett neki egy fiú, és úgydöntöttek csak egymással töltik az időt ezentúl, Mikor itt van nálunk a fiú sokat nevetgélnek látni és hallani is a boldogságukat, nem volt gyanús kimaradozás itthonról "nem mintha olyan szerzet lenne a lányom" bejelentik hova mennek majd és még sorolhatnám
Csak most a külsőre tértem ki mert jön a jó idő és a barátja felső testét nem igen takarja ruha a sulijában elfogadták így, nálam azért meg ingott a szemem mikor bemutatkozott
Viszont színes alkat ami nekem is tetszik :)
Körbe a nyaka színes tetoválással van tarkítva ott a bőre nem is látszik javarészt én csak emiatt vagyok idegenkedő mert zord külsőt kölcsönöz neki
A fiú 19 éves tanul még, de alkalmi munkákat vállalt már a lányommal való kapcsolatában is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!