Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, van beleszólásotok...

Szülők, van beleszólásotok abba hogy milyen srácot választhat a lányotok?

Figyelt kérdés

Elfogadnátok ha tetovált nem hétköznapi társat választana a lány maga mellé?

18éves fiatalokról van szó leginkább

2011. máj. 3. 21:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
47%
Szia! Nem felnőtt ként szólok hozzá a kérdéshez de az én szemszögem az lenne, hogy ha szeretik egymást akkor igen. De ha azt látnám hogy a srác kihasználja a lányom akkor ezt megbeszélném a lányommal, hogy lehet nem jó választás. Persze akkor is ha dorgozik, meg ilyeneket csinál. 13L
2011. máj. 3. 21:18
 2/20 anonim ***** válasza:
hát, ha a tetoválás az összes, ami "nem mindennapi" rajta, akkor szavam sem lenne.... főleg, hogy nekem és az apjának is van:) de értem, mit szeretnél kérdezni. Úgy gondolom, hogy egy 18éves lánynál már nincs más választásod, mint elfogadni a választását, és bízni benne, hogy boldog lesz. de egy 14-15 éves kamasznál sem megoldás a konkrét eltiltás, mert az csak ellenkezést, dacot szül. emlékszem, engem 16 évesen teljes erővel megpróbáltak eltiltani az akkori barátomtól, még akkor is ragaszkodtam hozzá, amikor már nem is szerettem, csak azért is.
2011. máj. 3. 21:22
 3/20 anonim ***** válasza:
21%
én csak azt kérdezem tőle, hogy megfelelő méretű-e a farka, mivel ezen áll vagy bukik a kapcsolat
2011. máj. 3. 21:26
 4/20 habibi ***** válasza:
ha én szülő lennék, akkor először beszélnék a sráccal, aztán mondanám el a véleményemet, a belső alapján. Nem szeretem, ha az emberek elítélik egymást a kinézet alapján, ez olyan unfair dolog.
2011. máj. 3. 21:26
 5/20 A kérdező kommentje:
Feltétlen intelligens és kedves srácról van szó, aki tiszteli a lányt
2011. máj. 3. 21:27
 6/20 anonim ***** válasza:

Esélytelen vagy ebben, de tegyük félre a tetoválásokat egy kicsit. A srác rendesen tanul/dolgozik? Ha igen, akkor nem tudsz mit felhozni ellene... Azt nem tudod rábizonyítani, hogy kihasználja a lányod.

L/20

2011. máj. 3. 21:28
 7/20 anonim ***** válasza:
Külsőség,kor nem számít.A lényeg,hogy nagyon szeresse a gyerekemet,és ne vigye bele zűrös dolgokba. 2 lányom van.
2011. máj. 3. 21:32
 8/20 anonim ***** válasza:
26%

Én azért nézném, hogy miféle.

Rendben van, hogy kur*va nagy a szerelem, de ez idővel el is fog múlni.

Arról nem beszélve, hogy tudom milyenek a pasik, nagyon jól elő tudják magukat adni.

2011. máj. 3. 21:33
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
talán a lányok nem tudják magukat előadni, mi ? :) ugyan ...
2011. máj. 3. 21:35
 10/20 A kérdező kommentje:

Én mint apa tudok választ adni a kérdésetekre, 2 éve ismerik egymást és az idő múlásával "kiváltak" az addigi baráti társaságukból, egyre többet volt a lányom itthon megkérdeztem miért nem vagy a haverokkal?

Ekkor mondta hogy megtetszett neki egy fiú, és úgydöntöttek csak egymással töltik az időt ezentúl, Mikor itt van nálunk a fiú sokat nevetgélnek látni és hallani is a boldogságukat, nem volt gyanús kimaradozás itthonról "nem mintha olyan szerzet lenne a lányom" bejelentik hova mennek majd és még sorolhatnám

Csak most a külsőre tértem ki mert jön a jó idő és a barátja felső testét nem igen takarja ruha a sulijában elfogadták így, nálam azért meg ingott a szemem mikor bemutatkozott

Viszont színes alkat ami nekem is tetszik :)

Körbe a nyaka színes tetoválással van tarkítva ott a bőre nem is látszik javarészt én csak emiatt vagyok idegenkedő mert zord külsőt kölcsönöz neki

A fiú 19 éves tanul még, de alkalmi munkákat vállalt már a lányommal való kapcsolatában is

2011. máj. 3. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!