Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostohaanya kérdés?

Mostohaanya kérdés?

Figyelt kérdés
ha megver engem a mostohaanyám,és én feljelentem a rendőrségen mit kap a nő ezért? már nagykorú vagyok

2012. jún. 6. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha BIZONYITANI tudod, akkor is a legkomolyabb esetben egy itéletet, garázdaság miatt, de semmi baja sem lesz belöle.

Az teljesen lényegtelen, hogy mostohaanyád, te nagykoró vagy - csak a verés ténye számit, de csak úgy bemondásra még az sem. Ha nincs tanu, és látlelet, akkor semmi esélyed.

2012. jún. 6. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Imádkozz!

Istenem kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a mostoha anyámat,

adj szeretetet, hogy megbocsáthassak neki,

adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit.

Mert ha erőt kérnék, akkor biztosan agyon ütném. Ámen

....és te tűrted, hogy megüssön? Mióta nevel téged? Mi olyat tettél, hogy így kihoztad őt a sodrából? Apád mit szólt hozzá?

2012. jún. 6. 11:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Nha ja! 1 dolgot jegyez meg! a rendörség nem avatkozik családi belviszályba amig vér nem folyik! És ezt értsd szó szerint! FEljelentheted ök meg majd bologatnak, felveszik a jegyzö könyvet! Egyébként max pénzbirságot HA és ismétlem HA tudod bizonyitani!
2012. jún. 6. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:
és miért vert meg? tuti nem azért, mert szépen beszéltél vele....
2012. jún. 6. 11:37
 5/5 anonim ***** válasza:

OFF

Hogyan tud megverni, ha már felnőtt vagy? Ott állsz és tűröd? Nem értem...

2012. jún. 6. 11:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!