Szerintetek visszakérjem tőle ezt a pénzt?
Én visszakérném és legközelebb én fizetném a fagyit / vacsit. Mindenkinek jobb ha nincsenek "elvarratlan szálak" és mindent meg lehet beszélni egy jó kapcsolatban. Tapasztalat. ;)
44/F
Érthető, hogy alaposan megakadtál, mivel eddíg nem kerültél ilyen helyzetbe.
A félelmed jogos: csak nehogy egy csepp méreg is kerüljön a pohárba, mert a dolog annál többet ér neked.
Ha javasolhatnám, mindenképpen gazdálkodd ki a hiányzó összeget, s majd amikor ettől megkönnyebbülve, a problémától nem terhelve, felszabadultabb állapotba kerülsz, akkor egy szerencsésebb pillanatban próbáld meg a dolgot szóbahozni.
De semmiképpen sem a helyzet visszamenőleges(!) tisztázásának szándékával, hanem a jövőbeli miheztartás végett.
Addig a bizonyos beszélgetésig viszont érezhetően fogd vissza magad az elfogadott fogyasztásokban.
hA NAGY Szükség van a pénzre akkor kérd vissza!Vagy célozz rá!De egyébként ha nekem valaki ad 100ft-ot nekem még az is eszembe lenne nemhogy 5ezer!
Másrészröl,ha mindig ö fizet akkor elég pofátlanság lenne vissza kérni!De hát ha szükség van rá...akkor nincs mit tenni!
21-es válaszomat kiegészíteném azzal, hogy szerintem SOKKAL fontosabb az, hogy tudjatok erről (és barmi másról is) gátlások nélkül beszélni egymással, mint az, hogy konkrétan most szükséged van-e arra a pénzre vagy ki tudod gazdálkodni? Nekem például sokkal rosszabbul esne, ha később valahogyan kiderülne, hogy Te, akit nagyon szeretek, nem mertél szólni nekem e miatt az összeg miatt, inkább a szőnyeg alá söpörted. Haragudnék magamra, mert elfelejtettem, és haragudnék Rád is, mert gyáva voltál, nem bíztál meg bennem és a kapcsolatunk erejében annyira, hogy szóba merted volna hozni. Aztán persze kiharagudnám magam és ezzel elmúlna, de akkor is kinek hiányzik ez? ;)
Ui.: Persze, jól tudom, hogy más az én korom igazsága és más a tizen- húszon- éveseké. Tedd, amit helyesnek tartasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!