Szerintetek visszakérjem tőle ezt a pénzt?
Kedves Agentha!
Nem értem,hogy hogy lehet így bármilyen kapcsolatot is kialakítani,hogy egyből úgy állsz hozzá a másikhoz,hogy biztos, hogy direkt nem adta vissza, ki akar használni, teljesen természetes, hogy a ffi fizessen a nőnek mindent... Miért természetes? Ingyen élő vagy? Persze, illik meghívni egy italra, kinyitni neki az ajtót stb... De én nagyon kellemetlenül érezném magam,ha ő állna mindent. Persze mindenben vannak kivételek, itt is. Pl. ha a lány tanul, a ffi dolgozik, akkor előfordulhat,hogy a ffi többet fizet. De szerintem amint tudja a lány, "visszafizeti". Legalábbis egy normális kapcsolatban szerintem.
Bocsi az off-ért, de ez feldühített.
Amúgy én abban az esetben nem kérném vissza, ha tényleg sokszor meghív, fizet. Viszont ha most nagyon szükséged van arra az 5000 Ft-ra,akkor kérd.
Én nem kérném vissza. Ha nem enged fizetni, akkor nyílván ő sokkal több pénzt költött már bele a kapcsolatotokba. Nálunk is úgy van, ha lemegyek a boltba, barátom kéri, hogy hozzak neki cigit, vagy valamit, veszek neki, nem kérem, hogy adja oda az árát. De ha nekem kell valami ugyan ez van fordítva is. Én is 30ezret kapok kb havonta, kollégista vagyok szakmát tanulok, bár ha nagyon elfogy a pénzem apáék tudnak általában még küldeni. Ha a bérletre nem lenne pénzed, vagy valamiért megszorulsz, akkor kérj kölcsön te is. De szerintem egy két éves kapcsolatban, bunkóság csak úgy visszakérni a pénzt. Szerintem 2 év alatt (nem tudom hol jártatok mit csináltatok, randik ilyenek) simán összejött a részéről 5ezer amit rád költött. Legalább is én így fogom fel. A párom is adna pénzt ha valamire hirtelen nem lenne elég, és én is adnék neki. Meg lehet az is, ha kérnél tőle bérletre x forintot, eszébe jutna a ötezresed
19/L
Én nem kérném vissza.
Másfél éve vagyok együtt a barátommal, aki dolgozik, de én diák vagyok, néha diákmunkát csinálok, ebből szedem össze a pénzem. Volt már olyan, hogy voltam a főtéren és vettem valamit a párom hobbijához pár ezer forintért. Ő ugyan vissza akarta adni, de én mondtam, hogy nem szükséges, nem fogadtam el. Ilyen fordítva is volt már.
Abban is biztos vagyok, hogy ha bármikor odaállnék elé és azt mondanám, hogy megszorultam rögtön adna pénzt és nem kérné vissza. Ha ő szorulna meg én is segítenék. Egy kapcsolatba ennek bele kell férnie.
Szerintem ne a pénzt kérd vissza, hanem ha nehezen fizetsz valamit, kérd meg, hogy segítsen.
Én 19/L, a párom 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!