Ma van a férjemnek a szülinapja, meghívja a családját ebédre, főzök, sütöttem tortát...tehát szépen meg lesz tartva. Viszont ő menni akar bulizni a barátokkal.Én mondtam,hogy nem fogok elmenni ma bulizni , mert hugom már kórházban van, gerincműtéte lesz a héten..És nem tudnám jól érezni magam ha elmennék és szórakoznék.
Erre nekem állt,hogy én ezzel választás elé állítom és érzelmileg zsarolom. Mondtam,hogy tőlem ő elmehet de tőlem ne várja el,hogy ott legyek, mert a feleségének ott a helye?!!...hatalmas veszekedés...
Természetesen tudom,hogy neki ettől sem jobb sem rosszab nem lesz..Viszont az én lelkemet az nyugtatná ha nem buliznék...Inni nem iszok, tehát egy két pohár bor kilőve.
Hugom 16 éves . 4ik gerincműtét,
2012. jún. 6. 11:41
12/16 anonim válasza:
Elég érzéketlen a férjed, szerintem...az én férjemnek biztos nem lenne kedve bulizni, ha én lelkileg a padlón lennék....
2012. jún. 6. 11:48
13/16 anonim válasza:
Mi nem vagyunk házasok, 2 éve vagyunk együtt, de soha fel sem merült, hogy ha valamelyikünknek nincs kedve bulizni, akkor mennie kell a másikkal, mert ott a helye... Mindkettőnk baráti társaságát nagyon szeretjük, pl. ő simán találkozik nélkülem az én barátaimmal, meg én is az övéivel, mert nagyon megkedveltük őket. A férjednek szerintem nincs igaza, én még csak veszekedésre se méltattam volna a dolgot. Először is egész nap főzöl, hulla leszel estére, a tesód is kórházban van, egy gerincműtét nem szórakozás, a fenének lenne kedve bulizni... Nagyon szomorú, hogy a férjed ezt nem tudja tolerálni, és ilyen önző módon viselkedik! 24N
2012. jún. 7. 02:37
14/16 anonim válasza:
Azért az nem egészen mindegy, hogy a férjnek CSAK egyszerüen kedve van bulizni, vagy hogy SZÜLETÉSNAPJA van!!! Ugyanis a szülinap más (csak egyszer van egy évben), és azon illene a feleségnek ott lennie.
2012. jún. 7. 08:08
15/16 anonim válasza:
Mi nem tanítunk ekkora jelentőséget a születésnapnak/névnapnak. Családi körben megünnepeljük és kész. Ha utána valakinek még bulizni van kedve, elmegy, de mi ilyenkor inkább összebújunk. Utolsó előtti voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!