Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye jól érzem hogy ez már...

Ugye jól érzem hogy ez már beteges viselkedés?

Figyelt kérdés
Ez a férfi,akivel lassan 2éve kapcsolatban vagyok,azt hiszem már nem normális.Lassanként vált ilyenné.Dühkitörései voltak a féltékenysége miatt,ilyenkor alpári stílusban beszélt velem,féltem néha nehogy beverje az ablakomat és hasonlók.Szakítottunk,majd egy idő múlva megkeresett,úgy tűnt mintha kicserélték volna.Rendben is volt minden,aztán megint elkezdte.Még egy szakítás,sírva jött hozzám,hogy megváltozik.Azóta csak kisebb veszekedéseket csinált,ma viszont elborult az agya,hogy megcsaltam ismét,és még azt ordította nekem,hogy ő dob ki engem,amiért ilyen ribi voltam egész idő alatt,és tud mindent(nem élünk együtt).Nem tudom mit tud,meg nem is érdekel,hiszen alig beszélek valakivel.Bánt ez az egész,mert nem ezt érdemlem,soha nem csaltam meg,segítettem neki ha kellett,eleinte közös jövőt terveztünk,és nem tudom felfogni hogy juthat idáig valaki agyi szinten.Teljesen kiábrándultam minden férfiből úgy érzem.És ezek után már kétlem,hogy 33évesen sok esélyem lenne egy párkapcsolatra,mert mire találnék valakit,őt is kiismerni,ez mind sok idő,aztán mindjárt 40éves is vagyok,és elszállt felettem az idő...Szomorú vagyok ezek miatt,legszívesebben magamra húznám a takarót,és fel se kelnék...:(
2012. máj. 21. 01:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, azért mert kifogtál egy ilyen szerencsétlent, nem jelenti azt, hogy el kell ásnod magad. 33 évesen semmiről sem vagy lemaradva, még fiatal vagy. Ne görcsölj rá, és ne keseredj el. De ezt az illetőt nagyon gyorsan felejtsd el.

(Egyébként melegen ajánlom a Marie Claire legújabb számát, abban épp a bántalmazó férfiakról írtak, hogy pont így kezdik, mint amit leírtál.)

2012. máj. 21. 01:15
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi,kedves vagy hogy írtál! Megnézem.
2012. máj. 21. 01:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért mondja mindenki, hogy egy 40 éves nő már lehúzhatja a rolót? Én 41 múltam, még sem érzem ezt. Ezt a férfit jobb ha kipenderíted, jól gondolod, hogy nem lesz jó vége. Már eddig is össze ígért hevet-havat, megváltozik, stb.. Ne várd meg, míg kezet is emel Rád, egy veszekedés alkalmával. 33 évesen még bőven előtted az élet, találsz majd egy rendes férfit hidd el, csak ne gubózz be, ne keseredj meg, mert azt nem szeretik.
2012. máj. 21. 01:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Aki egyszer agresszív volt, az máskor is az lesz!

Semmilyen ígérgetésnek nem szabad hinni. Azonnal meg kell szakítani vele a kapcsolatot és soha nem visszafogadni.

Nem minden férfi ilyen, nem kell kiábrándulnod. Csak aki ilyen, az nem fog megváltozni.

2012. máj. 21. 01:34
 5/13 A kérdező kommentje:
Valahogy lelkileg érzem magam már idősnek néha,belefáradtam azt hiszem az ismerkedésbe és a kapcsolatokba.Szerencsére az említett férfitől nem függök anyagilag,mert az még rosszabb lenne.Egyedül is érzem magam a világban,a párkapcsolat tölti ki ezt az űrt érzelmileg.És mikor szakítás történik az életemben,az nagyon nehéz számomra,régebben is az volt.
2012. máj. 21. 01:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt hasonló barátom, életem legjobb döntései közé tartozott, hogy egy "esélyadás" után több nem volt, és véglegesen szakítottam vele. Az ilyen ember sosem lesz normális, ez biztos. Arra, h valaki ilyen nemnormális nem lehet egy fix kapcsolatot építeni, pláne nem családot, gyerekeket. Ne bánd a dolgot, hagy dobjon ki ő, higgyen, amit akar. Az a lényeg, h a te lelkiismereted tiszta. Magyarázkodnod nem érdemes, mert aki ilyen, figyelembe sem veszi az észérveket, csak a saját agyrémei vezetik.

Más: 33 éves vagy. És? Most vagy a legszebb női korban! (Mondom ezt úgy, h én még a közelében sem járok :) A 40 pedig még bőven messze van. Az pedig, h valaki nem huszonévesen alapít családot, egyáltalán nem tragédia, manapság meg pláne nem. Igenis van esélyed normális kapcsolatra, ne félj az ilyesmitől, ne gubózz be azt mormolva, h én már öreg vagyok, csúnya vagyok, borzasztó vagyok és amúgyis...

Erre van egy vicc is :) : [link]

Szóval én azt mondom, hogy ne bánd, h ezzel az emberrel nem jött össze a kapcsolat, semmiképpen se adj újabb és újabb esélyeket neki, mert változni semmi sem fog. Viszont lény nyitott az újra! :)

2012. máj. 21. 01:43
 7/13 A kérdező kommentje:
4-es :igen,ezt én is úgy tudom,hogy pl.a pofonnál is ez van,ha egyszer megtette,máskor is megteszi.Ezek szerint ez az agresszivitásra is igaz,ahol nem történik tettlegesség kifejezetten.
2012. máj. 21. 01:44
 8/13 A kérdező kommentje:
6-os: köszönöm,sokat jelentenek nekem most a biztató szavak:)
2012. máj. 21. 01:46
 9/13 A kérdező kommentje:
A vicc nagyon jó:))))
2012. máj. 21. 01:49
 10/13 anonim ***** válasza:
52%

Soha nem fog megváltozni. Az ilyen embereknek rosszul van összerakva az agya. A féltékenység egy paranoia ami ellen orvosság nincs, csak zárt osztály. Ha figyeled a híradásokat, csak az elmúlt egy-két évben hány gyilkosság volt ilyen okból! Sürgősen felejtsd el!

Az igazi meg akkor fog eljönni, amikor nem is keresed kétségbeesve. Semmiről nem vagy lekésve.

Sok sikert és boldogságot.

2012. máj. 21. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!