Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye jól érzem hogy ez már...

Ugye jól érzem hogy ez már beteges viselkedés?

Figyelt kérdés
Ez a férfi,akivel lassan 2éve kapcsolatban vagyok,azt hiszem már nem normális.Lassanként vált ilyenné.Dühkitörései voltak a féltékenysége miatt,ilyenkor alpári stílusban beszélt velem,féltem néha nehogy beverje az ablakomat és hasonlók.Szakítottunk,majd egy idő múlva megkeresett,úgy tűnt mintha kicserélték volna.Rendben is volt minden,aztán megint elkezdte.Még egy szakítás,sírva jött hozzám,hogy megváltozik.Azóta csak kisebb veszekedéseket csinált,ma viszont elborult az agya,hogy megcsaltam ismét,és még azt ordította nekem,hogy ő dob ki engem,amiért ilyen ribi voltam egész idő alatt,és tud mindent(nem élünk együtt).Nem tudom mit tud,meg nem is érdekel,hiszen alig beszélek valakivel.Bánt ez az egész,mert nem ezt érdemlem,soha nem csaltam meg,segítettem neki ha kellett,eleinte közös jövőt terveztünk,és nem tudom felfogni hogy juthat idáig valaki agyi szinten.Teljesen kiábrándultam minden férfiből úgy érzem.És ezek után már kétlem,hogy 33évesen sok esélyem lenne egy párkapcsolatra,mert mire találnék valakit,őt is kiismerni,ez mind sok idő,aztán mindjárt 40éves is vagyok,és elszállt felettem az idő...Szomorú vagyok ezek miatt,legszívesebben magamra húznám a takarót,és fel se kelnék...:(
2012. máj. 21. 01:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

Megváltozhat, de nem magától, és csak akkor, ha nagyon intelligens ember (magas az IQ-ja), mert az rugalmasságot ad, és van belső ereje, mert az kitartást segíti, hogy elviseljen egy hosszabb terápiát, ahol segítenek neki átstrukturálni a rossz mentális mintákat. Ehhez szüksége van egy stabil emberre a háttérben, érzelmi támaszként.

Ez azonban igen ritka. Ehhez kell az adott ember és egy kiváló szakember a másik oldalon.

Nem az agyától ilyen, hanem az anyjától (és kismértékebn az apja miatt). A kóros bizalmatlanság, a dühkitörések, a bántalmazás mind azt jelenti, hogy VELE így bántak, amikor kicsi volt. Zsigerig ezt tanulta. Minden valószínűség szerint itt is az anya a ludas, a valódi agresszor.

Nyílván ez téged nem vígasztal, de legírom, mielőtt bárki "tanácsként" ország-világnak azt kürtölné szét, hogy az ilyen emberek elmebajosok. Nem, nem azok. Sérültek, áldozatok, akik közül sokan nem látnak más utat, mint azt, amit rajtuk vertek le: ezért lesznek agresszorok úk maguk is.

De neked, Kérdező, nem kell ám eltűrnöd, hogy az ő áldozata legyél!

33 évesen elszállt feletted az idő? Nézd csak meg A szomszéd nője mindig zöldebb c. filmet! 67 évesen kezdett új életet a pasi, és a nő, aki hozzáment - 5 év özvegység után - sem volt egy mai csirke.

Ha 55 éves korodban megözvegyülsz, akkor felkötöd magad? Ugyan már! Szinyei Merse Pál felesége 101 éves koráig élt. Te is élhetsz addig. 33 és 101 között van ám egy kis idő. Mivel akarod eltöteni? Malmozással és a múlton való merengéssel? :)

2012. máj. 21. 08:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Minél előbb dobd ki ezt az állatot. Uralkodni akar feletted, nem pedig társként kezel. Innen már csak egy lépés a fiziaki terror, és a teljes kihasználás! Ne hagyd! 33 évesen még előtted a világ!
2012. máj. 21. 08:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem fog megváltozni,Te meg csak pazarlod Rá az idődet.Ha minél előbb továbblépsz,nyilván akkor sokkal több időd marad arra,hogy találj magadnak valakit,aki normális.Viszont fontos a hozzáállás is,mert ha elkeseredsz,és leírod magadat,megnehezíted a saját dolgodat.
2012. máj. 21. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!