Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megtehetnétek otthagynátok...

Ha megtehetnétek otthagynátok mindent?

Figyelt kérdés
A szüleimnek csak a pénz számít, az élet társam mindig azzal poénkodik, hogy menjek el, meg nincs rám szükség meg úgy érzem csak a gyerek miatt vagyunk együtt, már szex is csak nagyon ritkán van, van egy 1 éves fiam, most vettem egy telket vidéken titokba és úgy tervezem hogy itt hagyok mindent, hisz nincs szükség rám.
2012. jún. 5. 14:02
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
igen végre valaki, hát megteszek mindent! Építek egy kis házat a telkre az még egy év. Ha addig nem változik semmi akkor nem lesz más mint hogy elmegyünk.
2012. jún. 5. 14:47
 32/38 anonim ***** válasza:
55%

könnyű valakire vetni a köveket, csak mert egyszer hibázott. ott voltatok a helyében? milyen jogon mondjátok ki hogy anya-e? igen, anya, mert a LEGJOBBAT akarja a gyerekének. nem azt hogy nyomorogjon. ha ő nem tudja egyedül eltartani de a család igen, még mindig jobb neki mintha rongyokban, éhesen fázna. én tudom, mert volt hogy éhezetem! szerintem nagyon is jól látja a dolgokat hogy nem kényszerítheti a gyerekét egy elhagyott telekre magával ahol semmi sincs. ez még nem jelenti azt hogy nem szereti sőt, pont azért hagyná ott mert fontosabb neki hogy a gyerek jól éljen mintsem önző módon mindenáron magához fogná annak ellenére hogy tudja hogy rossz lenne neki!

tessék, le lehet pontozni de én egyetértek vele, én is elmennék.

2012. jún. 5. 14:51
 33/38 anonim válasza:
Szerintem (bár még nincs gyerekem) lehet, hogy életed első önálló lépésére készülsz, és ha ezt sem teszed meg, akkor ennél csak rosszabb lesz. Szerintem is bele lehet kényszeríteni valakit erőszak és bezárás nélkül is olyasmibe, amit nem szeretne. De az ember hajlamos a családjában aszerint cselekedni, hogy kivívja a szeretetet, ahol nem jön természetesen a családtagokból. Szerintem nálad ilyesmi a helyzet. És nem lehet olyasmit átgondolni, amiről nem tudjuk, milyen. Ezt a gyerekvállalásra értem. Úgy látom, hogy kevés az önbecsülésed (valószínűleg nem kaptál elég szeretetet), ezért jutott idáig a dolog. A gyereknek az a legkevésbé jó, ha azt látja, hogy az anyját verik. Úgyhogy ha úgy érzed, ezzel segítesz magadon, akkor menj, csak segíts magadon, hogy legyen önbizalmad, döntéseid, saját életed, amit te irányítasz, mert te kaptad, és amiben már olyan döntéseket hozol, amikért tudod vállalni a következményeket.
2012. jún. 5. 14:59
 34/38 anonim válasza:
nem számít a kor ilyen esetben. És ha a kérdező úgy tette volna fel a kérdést, hogy "Ver az élettársam, és még a saját családom sem segít, és van egy kisgyerekem, akit egyedül nem tudnék eltartani... Ha volna rá lehetőségetek, elmennétek a helyemben?" Akkor senki nem írta volna, hogy nem, maradj ott, ahol bántalmaznak és nem szeretnek, vagy, hogy vidd magaddal a gyerekedet, hogy ő is éhezzen, ne csak te...
2012. jún. 5. 15:04
 35/38 anonim válasza:
Miért ne hagyhatnád ott azt, aki el sem vett feleségül, mikor teherbe estél tőle? Bár még szerencse, hogy nem vett el, ha ver. Miért ne hagyhatnád ott a családod, ha ezen nem segít? Milyen család az, ahol látják, hogy verik a lányukat, és nem azonnal feljelentést tesznek? Senkitől ne tűrd, hogy bántson, mert magadat teszed tönkre vele.
2012. jún. 5. 15:09
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal van a baj, hogy nem akarja hogy tovább verjék. Azzal, hogy a gyerekét egy ilyen emberrel akarja hagyni.....
2012. jún. 5. 15:14
 37/38 anonim ***** válasza:
Szerintem totál kamu az egész kérdés, ha meg nem akkor komoly mentális gondok vannak a kérdezőnél!
2012. jún. 5. 15:59
 38/38 anonim ***** válasza:
Most azonnal elhúznék ha lenne 1millió forintom.
2012. jún. 5. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!