Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megtehetnétek otthagynátok...

Ha megtehetnétek otthagynátok mindent?

Figyelt kérdés
A szüleimnek csak a pénz számít, az élet társam mindig azzal poénkodik, hogy menjek el, meg nincs rám szükség meg úgy érzem csak a gyerek miatt vagyunk együtt, már szex is csak nagyon ritkán van, van egy 1 éves fiam, most vettem egy telket vidéken titokba és úgy tervezem hogy itt hagyok mindent, hisz nincs szükség rám.
2012. jún. 5. 14:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

...no komment....

Mi az, hogy azt csináltad, amit mások mondtak? Talán a szüleid erőltették azt, hogy védekezés nélkül szeretkezz az élettársaddal? Talán ők választották neked?

Nőjj fel végre! Milyen anyja leszel a gyerekednek, hogyha te magad is gyerek vagy!

2012. jún. 5. 14:19
 12/38 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?Legalább reagálnál a kommentekre!
2012. jún. 5. 14:21
 13/38 A kérdező kommentje:

Nem vagyok gyerek!

csak elkeseredett!!!

2012. jún. 5. 14:22
 14/38 anonim ***** válasza:
De a gyereket ott hagynád már 2-en kérdeztük!Meg hogy mit csinálnál az üres telken?Unod az anyaságot?
2012. jún. 5. 14:23
 15/38 A kérdező kommentje:

Azt unom, hogy körülöttem mindenki érdek ember!

Senki se szeret! Gyereknek jobb lenne az apjával! Imádom öt, nagyon, nagyon de reálisan nézve a dolgot nem vihetem magammal, az önzés lenne mindenkivel szembe! Nem is tudnám felnevelni egyedül, nem tudnám megadni neki azt amire szüksége lenne!

2012. jún. 5. 14:27
 16/38 anonim ***** válasza:
65%
Csak annyit írtál hogy nagyon szereti a gyereket,és te nem szereted? mert az nem anya aki ott hagyná az egy éves gyerekét az apjával akármennyire is szereti az azt.Ha Te szereted akkor nem hagynád ott vele akkor a végletekig harcolnál érte főleg ha ilyen emberek vennék körül....
2012. jún. 5. 14:28
 17/38 anonim ***** válasza:
65%
Engem is érdekelne, hogy hány éves vagy, mert ahogy írsz az olyan mintha 16-17 lennél...
2012. jún. 5. 14:28
 18/38 A kérdező kommentje:

Nem mindegy hány éves vagyok?

Látom itt mindenki beletörődik a sorsába!

Nem akartam anya lenni! Csak teher az egész! Utálom már az egészet! De legalább segítettetek dönteni! :)

2012. jún. 5. 14:32
 19/38 anonim ***** válasza:
az 1.és a 16. vagyok,Én 19 éves vagyok van egy 3 hetes gyönyörű kislányom és bármi történne BÁRMI,soha semmilyen körülmények között nem adnám Őt! Ő az életem értelme és aki nem így gondolkodik az számomra nem anya!!!
2012. jún. 5. 14:32
 20/38 anonim ***** válasza:
46%
1.16.19. vagyok, Te nem is vagy anya emiatt ne aggódj!!!
2012. jún. 5. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!